Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Red Reserve – Kinguin

juli 12th, 2018

Mitt i all hetta med allt från Minors till Dreamhack Valencia så hittar vi som vanligt ESEA med sin vardagliga onlineliga. Halva säsongen har gått ungefär och toppen är relativt tät med tre lag på lika mycket poäng. Återstår att se hur det kommer gå i slutändan men kan tänka mig att en del av dessa topplagen kommer stanna där de befinner sig just nu.

Ett av lagen som befinner sig i toppen är Kinguin. Laget sitter på en fin andraplats i ligan tätt följt av Alternate Attax med 10-4 i W/L på 14 spelade matcher och med 30 inspelade poäng. Lika mycket poäng har Digital Chaos som ligger etta, men med en match mindre spelad. Kinguin ligger med andra ord ganska bra till i ligan och behöver egentligen bara hålla sig kvar över mittenstrecket för att kunna avancera. Givetvis vill Kinguin mer och det syns rätt tydligt på laget nuförtiden. Formen är god med 5 raka vinster mot lag som Spirit, Valiance och Tricked men man har även lyckats kvala sig till EU Minorn som börjar inom kort. Laget har helt enkelt börja hitta sig själva och spelar en väldigt fin CS just nu.

Red Reserve ligger strax under mittenstrecket i ESEA MDL. På 12 spelade matcher har man raden 7-5 W/L med 21 inspelade poäng och en aningen dålig 14e plats. Givetvis ingenting som är rätt för ett lag av denna kalibern och kan tänka mig att det grämer dom lite. Samtidigt, har detta laget varit mycket upp och ner senaste tiden och ser helt enkelt lite frånvarande ut. Övertygad om att man tycker sig vara bättre än alla lagen i ligan och inte behöver prestera men ack så fel man har. Mentaliteten måste ändras om skeppet ska börja vända i rätt riktning framöver. Formen är, precis som Kinguin's, väldigt bra. Fyra vinster på senaste fem matcherna talar sitt tydliga språk.

Dagens karta, som är Mirage, är inte någon av lagens bästa karta. Däremot har båda lagen en gedigen statistik på kartan och spelar överlag väldigt bra på den. Red Reserve har alltid haft Mirage som en karta man varit lite extra bra på och visar prov på skicklighet där titt som tätt. Dessvärre så är formen just nu lite upp och ner och det är tydligt att man saknar antingen lust, vilja eller skicklighet att stänga matcher på kartan. Kinguin i sin tur är inte bättre på kartan än vad Red Reserve är, generellt, men man har verkat hitta en bra groove på Mirage just nu när man inkasserat hela fem vinster i rad på kartan mot bra motstånd. Historiskt sett har Kinguin alltid varit bra på denna kartan så det är inte så konstigt egentligen.

Tycker faktiskt KInguin ska ha en liten fördel gällande kartan som spelas idag. Matchen är en BO1 vilket ökar risken för upsets och det är något som Kinguin bör ha större möjlighet att göra än Red Reserve. Laget ses trots allt som en underdog vilket de faktiskt inte bör vara i dagens möte. Bra form, bra lag, bra karta och man möter ett motstånd man definitivt kan besegra.

Speltips: Kinguin ML

Liga: ESEA MDL

Bolag: PINNACLE

Units: 2/5

Odds: 1.952

Spelstopp: TORSDAG 12 Juli 19:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här