Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Red Reserve – Sprout

juni 30th, 2018

Windigo hade allt i sina händer igår men lyckades ändå förlora. Två stora ledningar på båda kartorna vändes till en övertidsförlust på första kartan och en katastrofal T-sida på andra kartan. Det är inte mycket det går att göra åt i efterhand men något som måste poängteras är hur bra detta laget faktiskt är, både på att vinna och att förlora. En sak dessa herrarna måste ta med sig framåt och komma på en lösning till är hur de ska hantera sina känslor, sin mentala förmåga, när det blir motstånd. Tilt fungerar inte och det syntes rätt bra igår.

Red Reserve är ett lag jag börjat gilla mer och mer. Detta är GODSENT linan som nu köpts upp av mäktiga Red Reserve och slagit sig till ro. Har alltid haft en thing för detta laget, både negativt och positivt, sett till hur bra talang och spelförståelse spelarna men att de ändå haft en så fruktansvärt dålig mentalitet. Allt började mer eller mindre förändras när Freddieb kom in i laget och började styra och ställa. Från hans entré tills nu så har laget blivit något seriöst och något att äntligen kunna glädjas åt. Spelarna ser ut att ha funnit en härlig harmoni och spelet i sig sitter till punkt och pricka, mestadels. Slog igår Epsilon med 2-0 i en ganska enkel match. Fick dessutom två fina kartor att spela på, Inferno och Mirage, som båda är starka kartor för detta Red Reserve. Ska inte överdriva och säga att de är deras bästa, då de har Overpass och Train också som riktigt bra kartor men Inferno och Mirage är verkligen två kartor som passar detta laget oerhört mycket. Matchen igår vanns ganska enkelt över ett mediokert Epsilon och idag möter man ytterligare ett mediokert lag, denna gång kallat Sprout.

Sprouts vinst igår var ganska mäktig. Sa det igår och säger det igen – formen är vilseledande. Det är starka spelare i detta laget och där finns en sorts kemi och lagbygge som börjar ta fart men man saknar alltjämt mycket mer som krävs för att bli en utmanare och kunna ta hem titlar. Hade två riktigt usla T-sidor igår som följdes upp av magnifika CT-sidorWindigo tiltade sönder efter ett par förlorade rundor och tillslut var Sprout ikapp. Där och då hade allt momentum vänt till Sprout och det var väldigt enkelt för dom att springa hem båda kartorna därefter. Tycker dock fortfarande vi ser mycket misstag från detta Sprout. Laget är inte där ännu och det krävs mer för att kunna ro bort ett Red Reserve på ett enkelt sett. Red Reserve tiltar nämligen inte och spelar dessutom oerhört fantastiskt som ett lag med mycket energi, taktiska aspekter och överlag en fantastisk struktur. 

Hur Sprout med sin ifrågasatta spelstil och ifrågasatta form ska rubba detta Red Reserve ser jag inte. Tror faktiskt det blir en komfortabel 2-0 vinst för Red Reserve ikväll.

Speltips: Red Reserve -1.5

Liga: EU Minor Closed Qualifier

Bolag: Pinnacle

Units: 3/5

Odds: 2.20

Spelstopp: LÖRDAG 30 Juni 18:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här