Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

RENEGADES ATT VINNA ASIA MINOR

januari 10th, 2019

Förra inlägget och samtidigt första inlägget för året startade väldigt bra men avslutades desto sämre. Såg i början ut som att det, väldigt enkelt, skulle bli en vinst för HAVU men icke sa nicke. Sånt som händer, bara att rulla vidare.

 

CSGO's största turnering, kallad Majorn, går av stapeln med Main Qualifiern den 14e Februari och pågår hela vägen tills den 3e Mars. Inkluderat är givetvis den riktiga turneringen också. Kvalen till denna turneringen börjar redan i nästa vecka, närmare bestämt den 16e Januari. Två kvalturneringar ska avgöras och först ut är EU och CIS där lag som Mousesports, ENCE, Vitality och Optic ska kriga i EU medans AVANGAR, Gambit, Winstrike och Runtime m.fl ska försöka sig på sitt egna kval. Mina tankar om dessa matcher lär ramla in i ett senare inlägg och detta inläggets fokus ska istället rikta sig till en av de två sistnämnda kvalen där vi har NA och Asien som återstående regioner.

Renegades, som står i inläggets rubrik, är det laget jag absolut tror mest på när Asien ska ha sitt kval. Man har fått en ganska fin tur när lag som Flash Gaming, BOOT, Tainted Minds och exempelvis ORDER inte är med i kvalet. Inte heller är TyLoo med då de faktiskt lyckades med att plocka till sig en Legend Spot i förra turneringen. Istället är lag som Grayhound, MVP, VICI, CyberZen med i kvalet och detta är lag som Renegades absolut inte ska ha problem med. Vid första anblick på detta kvalet så blev Renegades en klar och tydlig vinnare och den egentliga utmanaren tycks enbart vara Grayhound.

När vi nu dock har en så pass viktig turnering som denna så ska inte ens Grayhound vara tillräckligt bra för Renegades. Allting handlar om att gå vidare och man har klarat det ett flertal gånger redan, även när TyLoo har varit med i kvalet. Faktum är att man faktiskt vunnit de tre senaste kvalen till Majorn, samtliga över TyLoo dessutom, och nu har man en ännu starkare lineup än vad man hade då. Kvalet till denna turneringen förlorade man faktiskt över Grayhound vilket gjorde att man istället var tvungen att spela utslagsmatch mot Tainted Minds och kvala in som tvåa, men det var också en match man inte alls spelade som man brukar göra. Räknar helt och hållet med att man har större och bättre fokus denna gången när man väl lär möta Grayhound igen.

Till denna turneringen kommer man med bästa möjliga mindset, förberedelser och framförallt kommer man dit fräscha. Man har fått vila, ladda batterier, hänga utanför detta dramatiska spel och bara vara ett tag. All vila är bra vila. Inför denna turneringen så har man fått följande lag i sin grupp. Grayhound, CyberZen och Aequus. Tre lag som givetvis är bra, men som man själv är betydligt bättre än. Ogillar alltid BO1 matcher och en BO1 mot CyberZen måste skötas på bästa möjliga sett gällande kartor och uppförande. I en turnering som denna så är förberedelserna enorma från samtliga lag och pressen likaså. Givetvis har Renegades den absolut största pressen på sig och de har varit ett lag som inte alltid haft den bästa mentaliteten. Samtidigt, vill jag ändå påpeka att de ser oerhört mycket bättre ut nu med sina nyförvärv och framförallt även när coachen Kassad äntligen har kommit tillbaka. 

CyberZen tycker jag inte alls kommer hit fräscha. Man är inget topplag i sin region och man har heller inte de mest talangfulla spelarna på LAN. Press som dyker upp på LAN är något asiatiska lag ofta haft väldiga problem med, även TyLoo, och det är något som det inte tycks jobba speciellt hårt med. Har svårt att se laget ens kriga sig ut ur gruppen. Motståndet lär bli för svårt när man har Grayhound och Renegades i samma grupp. Samma sak gäller Aequus. Detta Israeliska lag har inte mycket att komma med. Fine, man tog sig hit och det är väl hur bra som helst, men detta kvalet är en helt annan historia.

Grupp B som innehåller MVP, Vici, Beyond och GOSU har dessvärre inte det som krävs för att ta sig vidare. MVP är laget som brukar göra bäst ifrån sig men som, precis som samtliga asiatiska lag, inte har mindsettet eller ens det som krävs för att nå dit man vill. MVP lär vinna gruppen, Vici floppar säkert som vanligt. I slutspelet lär vi se MVP, Grayhound, Renegades. Den fjärde vågar jag mig inte in på i nuläget. Redan här ser jag en tydlig vinnare och det är inte de två förstnämnda lagen.

 

Har försökt ett bra tag med att vrida och vända på vem som skulle kunna utmana ett fräscht och dödligt Renegades och jag kan inte riktigt tänka mig något lag, mer än obviously Grayhound. Dessvärre, för Grayhounds skull, så blir detta ingen lätt fight. Detta är på LAN, detta är den största turneringen och det viktigaste kvalet du kan spela och pressen kommer att vara enorm. Fine att Grayhound är underdogs och inte lär känna samma press som Renegades men är det något lag därute som faktiskt vet hur man kan hantera denna pressen så är det just Renegades.

Man har fått ett kval serverat på ett silverfat. Där finns två platser och man ska ha en av dem. Jag tror inte för fem öre att man släpper denna chansen utan jag är helt hundra på att man faktiskt går ut och vinner sitt fjärde kval till Majorn i rad. Detta har man i bagaget.


Maxspel

 

Speltips: Renegades att vinna Asia Minor

Liga: Asia Minor

Bolag: UNIBET

Units: 5/5

Odds: 2.40 (2.20 i skrivande stund, spelbart ner till 1.80~)

Spelstopp: Tisdag 22a Januari 09:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här