Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Renegades – BIG

juli 5th, 2018

NaVi gjorde precis som de skulle göra. Möjligtvis inte på deras finaste sätt, men de gjorde iallafall jobbet. 2-0 vinst i bagaget och de är vidare mot sin nya destination. Imorgon har dom en häftig match igen men mitt fokus hamnar inte på den matchen. Istället ska jag ta mig en titt på Renegades och BIG.

Renegades har öppnat turneringen rätt häftigt. Började med att spela mot MIBR i en tight match där dom hade en stor ledning men ändå lyckades förlora. Man ledde faktiskt med hela 9-2 innan man tappade till 10-5 och sedan matchen med 13-16. Inte så mycket att skryta om helt ärligt. Gick sedan vidare och spelade en elimineringsmatch mot BOOT där man vann komfortabelt med 2-0. Det är också allt man spelat. Motståndet har varit ganska ojämnt. På ena sidan gamla mästarna SK och på andra sidan ett totalt värdelöst lag. Spelet har sett sisådär ut. Leder man med fina 9-2 över MIBR så ska man kunna vinna matchen också. Det går inte att klampa ihop sådär och sedan förlora. Renegades har länge haft problem med att just stänga matcher och tyvärr ser det inte helt mycket bättre ut i nuläget. Dessutom har man tappat sin absolut största framgång till success i coachen Kassad som gjorde under i detta laget. Numera ser man mer eller mindre rätt förlorade ut. Både mentalt och på planen.

BIG blir faktiskt bara bättre och bättre. Laget ser mycket bättre ut. Spelet, mentaliteten, kemin – allt börjar klaffa. Tycker fortfarande att Gob B gjort sitt i CS och numera ska coacha, men de envisas med att spela honom. Än så länge håller han också men det är en tidsfråga innan den individuella nivån hos denna herren blir för låg jämfört med de andra på spelplanen. Nyligen har man kickat luckerr och dragit in smooya som är en sanslöst bra spelare. Har en oerhört kaxig attityd på planen och älskar att utmana folk till höger och vänster. Oftast, notera oftast, brukar det också fungera. I BIG klaffar det fint tillsvidare. Han har kommit in i bra i deras spel och spelplanen verkar fungera fint sinsemellan. BIG började turneringen fint med att så Liquid med hela 16-7. Turligt för BIG så hade Liquid haft världens sämsta förberedelser inför detta eventet, men en vinst är fan en vinst. Fick sedan åka på däng mot Fnatic i en match man inte alls skulle vinna även om de stod upp bra, iallafall på första kartan. Överlag ser laget väldigt fint ut och har mycket att gå för i en turnering som denna.

Tycker det finns bra värde på att BIG ska vinna denna matchen. Det är ett mer sammansvetsat lag med en bra mycket bättre kärna och ledarskap som ska kunna ta laget mot nya höjder. Möter ett Renegades som saknar både mentalitet och ledarskap ute på spelplanen och när det börjar hettat till så börjar också Renegades säcka ihop. BIG har all världens chans att utnyttja detta. 

Tyskarna får förtroendet i denna matchen.

Speltips: BIG ML

Liga: ESL One Cologne

Bolag: BETWAY

Units: 2/5

Odds: 2.10

Spelstopp: TORSDAG 5 Juli 12:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här