Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Retur av ligaspel

juli 12th, 2018

Förra veckan hade alla ligor uppehåll pga. Rift Rivals och det blev bara ett inlägg ifrån min sida. Idag gör ligorna dock comeback och jag tycker mig ha hittat tre stycken idéer som känns bra såhär på förhand.

LOL – LCK

10.00 Jin Air Green Wings – BBQ Olivers

JAGW @1.86 1.5u Bethard

Vi ger oss in i bottenstriden direkt efter uppehållet med två lag som för tillfället går 0-8 och endast tagit 2 kartvinster vardera på dessa matcher. Att dessa två lag är ett par steg bakom resterande 8 lag i ligan. Trots detta så tycker jag att oddset inte ska ligga på 50/50 här och ett av lagen ska vara lite större favoriter.

BBQ Olivers hade stora problem redan under spring split och verkar inte få saker och ting att funka bättre denna split. Vissa av lagets matcher så har man faktiskt inlett bra men ju längre matcherna lider ju mer vilsna ser detta lag ut och det känns verkligen som man inte har någon speciell gameplan för hur man vill spela i lategame. 

att BBQ ligger där man gör är inget jag är förvånad över direkt men om vi istället blickar på JAGW så tycker jag att man underpresterat något grovt. Detta lag har en betydligt bättre lineup än vad resultatet visat och jag hoppas verkligen att detta uppehåll är något som givit detta lag något positivt. Även fast spelets meta är på en helt ny nivå så tycker jag att Jin Air ska gå tillbaka till basic. I Teddy besitter man en väldigt duktig ADC och om man kan börja spela runt honom mera så kommer även resultaten komma.

Jin Air har en bättre lineup och ska vara det bättre laget mellan dessa två. Lyckas man bara få till bra P/B så ska Teddy & CO lösa sin första seger för säsongen.

13:00 MVP – Kingzone DragonX

KDX -1.5 @1.68 2u Bethard

Jag tycker att MVP började säsongen väldigt bra men har allt eftersom visat stora svagheter i sitt spel och man kan bara tacka lagen jag skrivit om ovanför att dem är totalt värdelösa och man än så länge slipper att känna stressen bakifrån. MVP har vunnit mycket av sinna matcher tack vare "funnel strat" där man lägger alla sina resureser till en spelare och sedan bygger runt honom. När motståndarna har bannat denna typ av strategi och laget har fått spela en normal uppställning så har man stora problem att få till det.

KDX gjorde precis tvärtom och startade denna split väldigt segt. Jag vet inte om man underskattade motstånd efter att ha kört över allt under våren. Man sitter förvisso på 6 utav 8 vinster men man tappar väldigt oftast en onödig karta och får kämpa betyldigt mer än man borde göra för vissa vinster. Förutom lagets toplaner KHAN så tycker jag att lagetst resterande spelare inte nått upp till sin bästa nivå och jag hoppas verkligen att man nu efter Rift Rivals kommer att hitta tillbaka till formen man hade under våren. al

Jag tror att KDX börjar förstå allvaret i att denna split inte kommer bli lika lätt som förra och att det är dags att sluta slarva. Är bättre än MVP i varje lane och om man inte slarvar i P/B så ska man kunna ta denna match med 2-0 utan några problem. Tycker Bet365 / Pinnacle ligger mer rätt med 1.53

LOL – LMS

10:00 ahq e-sport club – Machi 

ahq @1.72 1u Bet365

ahq är ett lag som dem senaste året varit ett topplag i ligan och alltid fått representerat ligan internationellt. Har nu gjort en del förändringar i sin lineup och haft en lite tyngre inledning än vanligtvis. Har nyligen fått tillbaka sin stjärnspelare Westdoor som nu kommer synas till i en ny roll som Junglare istället för TOPlane. Han har spelat i organisationen sedan 2013 och jag tror att detta kommer kunna leda till något väldigt possitivt för AHQ. 

Machi har börjat denna split väldigt dåligt med 3 av 3 förluster och jag såg laget spela under Rift Rivals i helgen och man har en hel del nivåer kvar till att framförallt kunna bli ett hot internationellt men även att vara med och slåss om bra placeringar av sommarens upplaga utav LMS.

AHQ har en bra kultur och meriter i organisationen och när man nu fått tillbaka Westdoor till sin lineup så borde motivationen att klättra i tabellen vara högre än innan. Jag tycker att rätt odds på AHQ är runt 1.60 och väljer därför att investera mina pengar på att Westdoor får en bra start i sin nya roll.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här