Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Returmatch!

oktober 31st, 2018

Sock vann enkelt idag. Medvedev håller i detta nu på att jobba in en förlust åt oss tyvärr. Åttondelsfinaler imorgon och vi ska kika på ett par spel! 

Nishikori – Anderson
I söndags spelade Nishikori – Anderson final i Wien. Anderson vann i två raka set 6-3, 7-6. Nishikori var då nere och pressade mot 1.50 i odds. Nishikori står nu i 1.74. Bör det vara 20 punkterns skillnad efter en match? Nishikori såg otroligt stabil ut idag måste jag säga. Mannarino spelade bra men var samtidigt egentligen helt chanslös. Anderson seger var mer chansartad och kunna lika gärna blivit förlust. Båda spelarna är klar för slutspelet nästa vecka. Skillnaden är att det är Andersons första slutspel och han bör vara supermotiverad för det. Kanske lite motivationsbrist här? 
Spel: Nishikori 1.74, pinnen. 

Cilic – Dimitrov 
Det var ingen vacker tillställning när Cilic och Kolshreiber möttes igår kväll, det var det inte. Cilic var förfärlig förra veckan och oklart om han var bättre igår. Det kommer visa sig tydligare mot Dimitrov tror jag. Jag kommer ge Dimitrov chansen här. Vann idag en välspelad match mot Bautista-Agut. Dimitrov låga slice mot Cilic backhand bör kunna vara effektivt här. Jag vet inte om jag helt litar på Dimitrov en då han varit borta ett tag. Därför spelas det med lite livrem. 
Spel: Dimitrov +1.5 set, 1.68, pinnen. 

Bokförs flat 5U! 

Lycka till! 
 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här