Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Revansch

juni 19th, 2018

Senaste spelet satt fint då Falkenberg slog Jönköping med 3-1, och totalt sett ett fint resultat förra veckan. Vi rullar vidare med ett kortare inlägg.

Varbergs BoIS – Helsingborgs IF – 19/6 19:00

Påskbergsvallen i Varberg blir enda spelplatsen för Superettanfotboll ikväll där hemmalaget vill försöka komma ur en negativ spiral mot ett revanschsuget Helsingborg.

Det märks att Varberg inte är i balans. Man har fem raka förluster, visserligen uddamålsförluster, men man visar att man inte håller fanan högt i 90 minuter. För några veckor sen valde även lagkaptenen Gabriel Vannemyr-Altemark att bryta kontraktet och basunera ut i media att han inte var nöjd med hur klubben sköts.

Gabriel var även Varbergs vassaste hot offensivt och jag ställer mig tveksam och Preparim Beqaj och Teddy Bergqvist kommer sätta några bollar mot ett bättre försvar i Helsingborg.

Helsingborg däremot kommer med förlust senaste mot Halmstad i en rätt så dålig match där man föll efter insläppt mål i 93e. Dess för innan var man inne i en bra period med en hel del vinster. Man är på pappret ett riktigt bra lag med klasspelare som Abubakari, Bjarnasson och Randrup, men måste lära sig att börja leverera innan tåget i toppen går. Falkenberg och Halmstad vann senast, och då Halmstad just slog toppkonkurrenten AFC Eskilstuna måste Helsingborg ta läget att gå om AFC.

Jag tror att Varberg kommer kämpa hårt för att vända den negativa trenden, men man har visat tidigare matcher att man inte har vad som krävs för att sno poäng från topplagen, och ett revanschsuget Helsingborg ska kunna städa av Varberg över nittio minuter då man kommer med en frisk trupp.

Dessutom ska vår landslagskapten Andreas Granqvist flytta tillbaka till Helsingborg efter VM, och jag tror truppen är taggade till topp att ha ett så bra utgångsläge till dess för såna här möjligheter får man sällan.

Om Andreas Granqvist kan göra mål på Sydkorea, ska väl Bjarnasson och Max Svensson kunna göra mål på Varberg?

Helsingborg -0.5 spelas till 1.84 med 3/6 på Coolbet

Må väl och spela sunt, på återseende!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.