Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Revansch

juni 19th, 2018

Senaste spelet satt fint då Falkenberg slog Jönköping med 3-1, och totalt sett ett fint resultat förra veckan. Vi rullar vidare med ett kortare inlägg.

Varbergs BoIS – Helsingborgs IF – 19/6 19:00

Påskbergsvallen i Varberg blir enda spelplatsen för Superettanfotboll ikväll där hemmalaget vill försöka komma ur en negativ spiral mot ett revanschsuget Helsingborg.

Det märks att Varberg inte är i balans. Man har fem raka förluster, visserligen uddamålsförluster, men man visar att man inte håller fanan högt i 90 minuter. För några veckor sen valde även lagkaptenen Gabriel Vannemyr-Altemark att bryta kontraktet och basunera ut i media att han inte var nöjd med hur klubben sköts.

Gabriel var även Varbergs vassaste hot offensivt och jag ställer mig tveksam och Preparim Beqaj och Teddy Bergqvist kommer sätta några bollar mot ett bättre försvar i Helsingborg.

Helsingborg däremot kommer med förlust senaste mot Halmstad i en rätt så dålig match där man föll efter insläppt mål i 93e. Dess för innan var man inne i en bra period med en hel del vinster. Man är på pappret ett riktigt bra lag med klasspelare som Abubakari, Bjarnasson och Randrup, men måste lära sig att börja leverera innan tåget i toppen går. Falkenberg och Halmstad vann senast, och då Halmstad just slog toppkonkurrenten AFC Eskilstuna måste Helsingborg ta läget att gå om AFC.

Jag tror att Varberg kommer kämpa hårt för att vända den negativa trenden, men man har visat tidigare matcher att man inte har vad som krävs för att sno poäng från topplagen, och ett revanschsuget Helsingborg ska kunna städa av Varberg över nittio minuter då man kommer med en frisk trupp.

Dessutom ska vår landslagskapten Andreas Granqvist flytta tillbaka till Helsingborg efter VM, och jag tror truppen är taggade till topp att ha ett så bra utgångsläge till dess för såna här möjligheter får man sällan.

Om Andreas Granqvist kan göra mål på Sydkorea, ska väl Bjarnasson och Max Svensson kunna göra mål på Varberg?

Helsingborg -0.5 spelas till 1.84 med 3/6 på Coolbet

Må väl och spela sunt, på återseende!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här