Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Rhodos x2 + kommande säsong

augusti 21st, 2015

Kom tillbaka från min andra resa till Rhodos i onsdags. Nu känner jag att jag är klar med allt festande på ett bra tag. Vilket jag inte kände när jag kom hem efter första veckan. Då ville jag bara tillbaka. Nu är jag hemma och känner för vila upp mig och jobba lite igen!

Mådde faktiskt riktigt dåligt i Rhodos sista två dagarna av allt festande, så var skönt att komma hem. Blev inte alls mycket bilder denna gång men tre saker att berätta iaf:

1. Grabbarna Grus ladies-night event.

Har bara en sak att säga om detta event: maxat. Första veckan jag var i Rhodos skippade jag ladies night, vilket jag i efterhand ångrar. Andra veckan testade jag det och måste säga att det slår alla event jag var på under mina två veckor i Rhodos.

2. Matstället jag lovade att visa er i mitt inlägg om Rhodos vecka 1

2015-08-21 21.32.52

Väldigt god mat! Är ni i Rhodos fråga bara efter ''sports Arena resturant''

3. Hyra moped

Okej, detta är bland det läskigaste och roligaste man gjort. Jag gjorde inte detta vecka 1 då jag enbart tog taxi till alla ställen. Men testade på moped under min andra resa. Det är sjuk trafik och det är galet. Men samtidigt så kul och skön känsla att bara glida runt i solen och åka vart man vill på ön! Vågar ni, så måste ni testa.


Inga planer på att dra utomlands på ett bra tag nu. Däremot ska jag till Halmstad en helg innan oktober tänkte jag. Har även planer på Danmark över någon helg. Hört att det är skönt party där. Sist men inte minst ska jag fortfarande till Örebro över en helg och festa, samt testa på Zombie Escape. Det ser jag väldigt mycket fram emot! Någon som gjort det? Hur var det? Läskigt? Kul?


Season 15/16 KORT OCH GOTT:

– Som det ser ut nu så är det fortfarande en hel del nyheter och förändringar pågång inför kommande säsong. Jag kommer inte avslöja någon av dessa större nyheter än 😉 Time will tell!

– Kan däremot berätta att det kommer ske stora förändringar med designen på sidan 🙂

– Ska försöka fixa en video som kommer ''teasa'' lite om kommande säsong inom en snar framtid. Detta kommer dock endast ske om jag känner att videon blir bra.

– Spreadsheet kommer snart komma upp på samma placering som tidigare, men de gamla spreadsheeten kommer åka ned en bit på sidan för att göra plats. Så vet ni det, om ni skulle undra vart de tog vägen.

– När det gäller min genomgång av varje lag som jag gjorde inför förra årets säsong så ska jag försöka hinna med detta i år. Vad säger ni, var det inlägget något ni tyckte om och uppskattade och tycker jag ska göra igen?

Ni får gärna maila mig om idéer eller kommentera inlägget med idéer. Sånt uppskattas alltid och läggs alltid ned en extra fundering på.

jkessenich_1392397753_03

What is next?


Tycker ni att jag gör ett bra jobb och letar efter en ny spelsida att spela på? Gör då som jag och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting) och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här