Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Ringrostig Raonic

juni 10th, 2019

ATP Stuttgart 
Raonic – Popyrin 
Poppen kan serva. Spelet hans borde passa på gräs. Raonic brukar vara fruktansvärt stel efter en såhär lång skadefrånvaro. Plusset på Poppen blir såledess väldigt intressant då det bör krävas mycket från Raonic för att bryta honom. 
Spel: Popyrin +2.5, 2.20, leovegas

Shapovalov – Struff 
Spelas denna på grus är Struff favorit. Nu när det är gräs är Shapo favorit. Servar som en häst och bör gilla det snabba spelet. Även om backahandsvingen är lång kan den anpassas och spelas med kortare pendel. 
Spel: Shapovalov 1.75 coolbet

Lopez – Pouille 
Lopez har det svårt helt enkelt. Han är inte en lika bra spelare längre. På gräs kan han dock hålla serve fortfarande. Pouille är dessutom en svag returnerare och en stark servare. Ett litet specialspel kikar vi in här. 
Spel: Ö10.5 games set 1, 2.30, leo vegas. 

Gojowzcyk – Simon 
Gojo älskar gräset. Det gör iofs Simon också. Där snackar vi dock decline. Att gojo är usel på gruset är väntat. Han går mest och väntar på gräs. Simon är inte heller någon grusspelare men brukar se bra mycket bättre ut än vad han gjorde. Ger Gojo goda chanser här på gräset. 
Spel: Gojo 2.10. 

Uytvanck + Mannarino 1.88 

Jobbar vi 5 flatspel imorgon. Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här