Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Roar roar ingen

maj 29th, 2018

Drygt tre veckor sedan senaste inlägget, då skolarbete har tagit all min tid. Men nu är skolarbetet inlämnat och sommarlovet är här, och då även ett mer frekvent rekande här på sidan! Vårt senaste inlägg genererade en vinst och en förlust, men ett litet plus!

Då Allsvenskan tog VM-uppehåll i helgen som var så riktar vi istället ögonen mot Sveriges svåraste serie, Superettan.

IFK Värnamo – Falkenbergs FF – 29/5 19:00

Det är två lag som lever i helt olika världar som idag ska tampas om tre poäng på Finnvedsvallen i Värnamo. Ett hemmalag i IFK Värnamo som innehar jumboplaceringen och har sett allt annat än bra ut under sista tiden. Man har ett gjort mål senaste fem matcherna och har på dessa matcher plockat två poäng via två 0-0-möten. Man kommer senast från en 4-0-förlust borta mot Örgryte. IFK Värnamo har intakt lag och får idag tillbaka Rafael York som var avstängd senast, vilket inte säger då mycket då York fått agera inhoppare.

Motståndarna Falkenbergs FF är med i toppen och lyckades senast vända ett underläge i paus till seger trots en man mindre i drygt 45 minuter. Innan det har man en oavgjord mot Norrby och segern i målkalaset borta mot Brage. Man saknar idag avstängde Kwakwa och lagkaptenen Tibor Joza som utgick skadad senast.

Roar Hansen är tränare i Värnamo, och har ett mindre roande CV att titta tillbaka på den senaste tiden. Han åkte ur Allsvenskan med Åtvidabergs FF och lyckades sedan inte vända trenden. Inte heller i Värnamo har det gått så bra för Roar, och jag anser inte att han har vad som krävs för att motivera och vända ett lag i motvind.

Vid seger idag går Falkenberg upp i serieledning, och då både AFC Eskilstuna och Helsingborgs IF vann sina matcher igår (måndag) så behöver Falkenberg tre poäng för att följa med och gå om. Vill man sikta på att nå tillbaka till Allsvenskan måste man ta trepoängare mot bottenlagen, även på bortaplan.

Jag väljer att plocka Falkenberg -0.25 med 3/6 till 2.10 på bet365. Falkenberg är ett bättre lag i grund som har en helt annan känsla i truppen och vill rida vidare på vågen av energi man fick senast. Jag väljer dock inte den raka då Värnamo har visat sig kunna täppa igen och det skulle inte förvåna mig om man idag väljer att fokusera helt på att bara få med sig ett poäng. Men har lagets anfallare en vanlig dag så blir det även en vanlig dag på jobbet för Falkenberg.

Spel: Falkenberg -0.25 med 3/6 @2.10 (bet365)

Tags: , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här