Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Rogue – Luminosity

oktober 2nd, 2018

Många räknar helt plötsligt ut Rogue för att de tappat cadiaN till North men det är väl egentligen inte helt värdelöst att tappa cadiaN som är väldigt osammanhängade i sin form. Istället har man nu valt att plocka in krystaL som kommer från tidigare spel i PENTA, Imperial och senast Ghost och som gjort det bra i samtliga av dessa lagen. Ännu bättre kan det nu bli när han stiger in ett fruktansvärt dedikerat lag där han dessutom kan avlasta Hiko från IGL rollen eftersom krystaL är ämnad att ta över just denna. För mycket rotationer och komplikationer lär det inte bli på såhär kort tid utan de kommer med stor sannolikhet att behålla sina gamla roller och istället jobba mer på T-sidan med lite nya grejer. Överlag ska Rogue inte underskattas så mycket som man gör enbart för att cadiaN har lämnat utan detta laget har klarat sig utan honom förut och lär garanterat göra det igen. När man nu fått in en minst lika rutinerad och dedikerad spelare som krystaL är så kan det inte gå helt åt skogen vill man tro.

Luminosity har gjort det bra. Krigat till sig HEN1, LUCAS1 och Steel och blandat dessa med yel och Nekiz som var ex-luminositys bästa spelare. Ett fint lag faktiskt med fina, även om de är små, meriter i laget. Framförallt är laget oerhört giftigt och välanpassat och de brås mycket på sina individuella förmågor kontra lagets förmågor. Detta brukar straffa sig mot mer taktiska lag och mot ett lag som Rogue kan det bli problem. Turligt nog för detta laget så spelar de två rätt saftiga kartor som man gillar, mot detta Rogue, där vi kommer får se Inferno först och Dust2 efteråt. Vill säga att båda kartorna kan gå åt vilket håll som helst, men den sistnämnda bör passa Rogue lite bättre sett till historiken på kartan men även med tanke på spelarna man har. 

Något som blir farligt på Dust2 är att HEN1 och yel kommer få mycket ytor med sina awps, och det gäller att kontra det fortare än kvickt, annars är Rogue körda. Dessutom måste krystaL börja axla AWPn igen, dock inget han är okänd för, men han är lite rostig då han lagt den på hyllan ett tag. Inferno lär bli en tight och svår match med en ny IGL men Dust2 är en enklare karta som man kan pugga sig igenom vilket lär passa Rogue rätt bra. En väldigt öppen bana med stora ytor där man kan göra lite vad man känner för. Aktar de sig för HEN1 och yel så vinner Rogue kartan.

 

Speltips: Rogue ML Map 2

Liga: ESL Pro League

Bolag: COOLBET

Units: 2/5

Odds: 2.48

Spelstopp: TISDAG NATT 3 Oktober 03:30 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här