Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

ROGUE – SINGULARITY

december 4th, 2018

ESL Pro League Relegation matcherna börjar imorgon. Reglerna för dessa matcherna är väldigt enkla. Vinna är allt som gäller. Två platser finns för att ta sig till ESL Pro League.


Rogue har inför detta eventet ett litet problem. Rickeh deltar inte pga visa-problem. Desto bättre är det att ersättaren blev UBER. En spelare som inte spelat officiellt speciellt mycket den senaste tiden men som alltjämt funnits som backup i detta laget i dessa nödlägen sedan han spelade med laget långt bak i tiden. Rogue's form kanske inte är den hetaste men laget börjar helt klart se bättre ut än vad man gjort på ett tag. Med adderingen av MSL i laget har man fått struktur, stabilitet och en vinnaranda som man sällan skådat. Dessvärre får man också enorma mentalitetsproblem, när det går dåligt, eftersom att man har MSL i laget. Rogue har mycket press på sig inför detta event vilket absolut inte spelar till deras fördel mentalt, men som därmed sätter en prägel att vilja att prestera bra. Spelar man sitt spel så har man en enorm fördel inför kvällens möte.

Singularity har jag hyllat en del förut. Ser inte alls lika bra ut längre. Varit ett MDL lag som inte varit mycket bättre än just för MDL. Laget har dock en någorlunda bra form och har mött en del bra motstånd som man stått upp bra mot. Dessvärre saknas erfarenhet och rutin, något som är väldigt viktigt framförallt på LAN, mot bättre lag. Det är liksom ett ganska oerfaret laget, ett lag som inte har den mest perfekta spelstilen eller den absolut bästa taktiska nivån i laget. Nu är det heller inte online, nu är det LAN och nu är det en helt annan femma att spela. Rutin väger mycket här och det sitter inte Singularity's spelare på.

Måste prova spelet på att Rogue vinner 2-0. För högt

 

Speltips: Rogue -1.5

Liga: ESL Pro League NA Relegation

Bolag: 1XBET

Units: 2/5

Odds: 2.60

Spelstopp: Onsdag 5 December 21:30 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här