Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Sandgren!

januari 10th, 2019

PCB gjorde mig väldigt frustrerad i morse. Tråkigt sett att börja dagen på, måste jag säga. Lottningen har kommit ut idag och det ser spännande ut! Raonic – Kyrgios bland annat i första omgången. Det kommer ett WTA och ett ATP inlägg under helgen med spel inför första omgången. Först har vi seminfinalerna i Auckland och Sydney att avverka. 

ATP Sydney 
Simon – De Minaur 
Simon slog in matchbollen i en tuff tresetare mot Millan 01.30 i natt. Australiensisk tid alltså. 21:00 är det dags för semifinalen. Dessutom har Simon redan en tuff tresetare i benen sen omgången innan. De Minaur har haft betydligt mer längre vila, spelat kortare matcher och dessutom sett bättre ut. Finns bara en sida att välja här!
Spel: De Minaur -2.5, 1.79, kambi. 

ATP Auckland 
Sandgren – Kolshreiber
Vilken tennis han spelar, Sandgrenen! Kör fullständigt över Mayer idag och siffrorna är mycket smickrande för den förlorande Mayer. Kolshreiber har inte riktigt satts på prov här i ärlighetens namn. Framförallt servar Sandgren fantastiskt fint. Detta kommer minst bli en väldigt tight match och då sitter vi härligt på ett sånt här odds. 
Spel: Sandgren 3.0, kambi. 

Flatinsats! Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

3 Kommentarer

  1. lovennhl skriver:

    tjena tänkte fråga på  Simon – De Minaur 

    spelar du då simon ska vinna matchen eller?

  2. Laakieee skriver:

    Ja precis! Sandgren att vinna matchen. Spännande odds 😄

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här