Säsongen i sin helhet

juni 28th, 2017

För tidigare säsonger i sin helhet klicka på denna länk: http://nhlbettingblog.se/?cat=91

Dags att sammanfatta denna svajiga säsong:

Jag kommer göra sammanfattningen exakt som förra årets inlägg: ''Jag har tre olika resultat att visa er från denna säsong. 1: All-in singlar, 2: Grundserien och 3: Playoff. Jag kommer nu skriva lite info om varje, och hur många units plus jag gått osv.''

Kör även målskyttar i år igen och kommer, som förra året, inte bokföra det i totalen på säsongen då jag ej spelat detta själv.

Här kommer årets resultat:

1 – All-in singlar

Vinstprocent: 66,67%
Antal spel: 26
Antal vunna spel: 16
Antal förlorade spel: 8
Antal push: 2

Här kommer lite olika summor för att visa hur mycket ni hade/har slutat på om ni hade/har ryggat mig:

– 20 kr per All-in singel – 39,36 kr plus
– 200 kr per All-in singel – 393,6 kr plus
– 2000 kr per All-in singel – 3936 kr plus

2 – Grundserien

Antal units plus/minus: +19,1
Vinstprocent: 55,74%
Antal spel: 1048
Antal vunna spel: 563
Antal förlorade spel: 447
Antal push: 38

Här kommer lite olika summor för att visa hur mycket ni hade/har slutat på om ni hade/har ryggat mig:

– 10 kr per unit – 191 kr plus
– 100 kr per unit – 1910 kr plus
– 1000 kr per unit – 19100 kr plus

3 – Playoff

Antal units plus/minus: -22,34
Vinstprocent: 47,98%
Antal spel: 213
Antal vunna spel: 95
Antal förlorade spel: 103
Antal push: 15

Här kommer lite olika summor för att visa hur mycket ni hade/har slutat på om ni hade/har ryggat mig:

– 10 kr per unit – 223,4 kr minus
– 100 kr per unit – 2234 kr minus
– 1000 kr per unit – 22340 kr minus

Sammanlagt: (dvs om ni ryggat på allting)

Om ni ryggat 20 på All-in singlar och 10 per unit: +6,96 kr

Om ni ryggat 200 på All-in singlar och 100 per unit: +69,6 kr

Om ni ryggat 2000 på All-in singlar och 1000 per unit: +696 kr


Målskyttar (spelar ej dessa själv)

Antal units plus/minus: -12,42
Vinstprocent: 11,43%
Antal spel: 70
Antal vunna spel: 8
Antal förlorade spel: 62

Här kommer lite olika summor för att visa hur mycket ni hade/har slutat på om ni hade/har ryggat mig:

– 10 kr per unit – 124,2 kr minus
– 100 kr per unit – 1242 kr minus
– 1000 kr per unit – 12420 kr minus

// Om man ryggat sedan jag drog igång med målskyttar säsongen 15/16 så ligger man 5540 kr plus (1000 kr per unit), 554 kr plus (100 kr per unit) och 55,4 kr plus (10 kr per unit)


Hmm skum säsong med en hel del upp och ned. Lika svajigt som dom värsta bergodalbanorna skulle man kunna säga. Har verkligen inte haft någon stabilitet i år och inte heller några längre svackor utan det har varit upp och ned i korta perioder. Det tyngsta under säsongen var utan tvekan all OT-otur som var i slutet av 2016. Då var de jobbigt. Annars är jag inte nöjd över säsongen. Egentligen minus om man inte spelat All in singlarna separat likt spreadsheetet. Det är All-in singlarna separat som gör att vi hamnar på plus och så ska de inte vara egentligen. Kul dom går bra dock. Ännu ett år där dom hittar gröna siffror och så har det varit varje år sedan starten!

När det gäller målskyttarna ligger dom fortfarande på plussidan sett över två säsonger. Kommer fortsätta även nästa säsong då jag varit med om en HEL DEL oflyt i år på dessa. Hela 33/53 dubblar har haft 1/2 av målskyttarna som gjort mål. Det är sjukt. Samt att det har varit 1/2 i flera 15-20 oddsare som varit nära gå in. Räcker att en sån sitter och vi ligger på plus över säsongen. Så vi ger även nästa säsong ett försök. Sen kan man ju diskutera om man ska köra singlar eller dubblar? 

Om ni nu har följt mig sedan bloggstarten (4 år och 4 månader) med 1000 per unit och 2000 per All-in singel så är ni 460 682 kr rikare.

Förra säsongen sammanfattade jag som en besvikelse. Jag sa att det gällde att ta med fokuset på slutet av förra säsongen in på denna och det gjorde jag då vi gick upp på +20 units relativt snabbt. Dock är jag inte riktigt nöjd med denna säsong heller. Det kan man inte vara när man ser siffrorna. Svårt dock när Pittsburgh går ut och bestämmer sig för vinna 2a året i rad då det slog till hårt på alla seriespel i playoff vi hade.. Om man leker med tanken lite; ''Om bara Ottawa hade vunnit game 7'' ''Om bara Washington hade vunnit game 7''. Då är jag säker att det hade varit en helt annan utgång genom hela playoff och minst 10 units plus när det väl var över, på enbart playoff då dvs. Det var helt enkelt att Pittsburgh vann, och jag räknade ut dom, som förstörde i slutändan. Det är inte ofta ett lag vinner två år i rad och när det väl händer slår det till hårt, såklart och tyvärr.

Sen har vi besökare. Besöksrekordet slogs även denna säsong och även en viss gräns nåddes. Nämligen 1 miljon besökare. Det hände mitt under säsongen utan att jag själv la märke till det, haha.. Det var först för bara några veckor sen jag såg detta. Väldigt kul att se!!

Inför nästa säsong kommer det hända en del. Det kommer bli lite storsatsningar på sidan och företag är skapat. Sidan byggs om helt i juli/aug och det kommer komma in 2 stora profiler som kommer reka på nya sidan (mer om det när det närmar sig). Sen har vi även Pollettregn som styr fotbollsavdelningen under sommaren och till hösten! Jag kommer även fortsätta reka med såklart! Gör nog som förra året och smygstartar på NHL:s försäsong.

Nu är det lite semester från allt NHL-rekande. Dock är det mycket annat som ska styras upp med sidan så det kommer inte riktigt bli semester denna sommar likt tidigare år. Ni har även Pollettregn på sidan att följa och även jag kommer skriva om trades som sker under denna sommaren. Det är första gången jag gör det. Glöm inte min twitter (nhlbettingblog) som jag kommer försöka hålla aktiv med. 

Ha en grym sommar så ses vi i chatten!

Namnlös

(Klicka på bilden för att få den större)

Lite statistik genom åren. 17/20 spreadsheets är gröna sedan starten. Ett av spreadsheetsen som är röda är säsongens målskyttarspreadsheet som jag inte spelade själv. Annars är dom andra två röda spreadsheetsen spel jag rekade ut på sidan och spelade själv. Grundserien 15/16 och playoff 16/17. Annars är det mest grönt vilket såklart man vill fortsätta hålla det till!

Fortsätter på utvecklingsspåret inför kommande säsong. Med två nya profiler som kommer reka, Pollettregn som rekar fotboll och jag själv som håller mig till NHL:en. En helt ny sida och även andra småsatsningar som sker så tror jag det kan bli en intressant kommande säsong. Tävlingarna kommer även fortsätta likt tidigare säsonger med en del små justeringar.

Sen blir det en utmaning att hitta tillbaka till gamla dar då det var en vana att vi slutade på över 100 units plus under en enskild säsong. Vi ska tillbaka dit som ni ser på bilden ovan, VI SKA! Nästa säsong kör vi från start. Hoppas på en fin kommande säsong med ännu fler gröna spreadsheets.

Over and out.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

maj 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3

Be smart, Bet sma...

4

Major League säso...

5


6


7


8


9


10


11

Major League Conf...

12


13

Major League Conf...

14


15

Major League Conf...

16


17

Major League Fina...

18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.