Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Semifinal Starladder

juni 3rd, 2018

Denna vecka har varit riktigt dålig ifrån min sida och jag ber så hemst mycket om ursäkt till alla som ryggat…

 

CSGO Starladder 

NaVi – Mousesports

Navi @1.76 2u

Vi är nu framme i semifinal av eventet och det är "hemmalaget" och favoriterna Navi som ska ta sig ann Mousesports direkt efter att den North – NRG har fått fram sin finalist.

Navi gick 3-2 i gruppspelet (med förluster mot Tyloo & Mousesports) för att sedan slå ut SK i sin kvartsfinal under natten. Mycket är tack vare sin superstjärna S1mple som inte haft negativ K/D under hela eventet och över tre kartor igår så hade han 94 Kills & 46 deaths vilket betyder att han hade +46 och en rating på +1.55. Det går inte att stickan under stolen att han just nu är den absolut bästa spelare i världen och han har nu även fått en kamrat i talangen electronic som också levererar karta in och karta ut så börjar detta lag se riktigt farligt ut. 

Mousesports är ett lag som oftast levererar fina resultat på LAN men sällan tar sig hela vägen. Enligt mig handlar det om att man sitter på fem stycken talangfulla spelare men saknar den där riktiga ledaren som behövs för att nå den absoluta toppen.

Förvisso slog Mousesports Navi i gruppspelet men nu är man framme i en Semifinal där Navi har hela publiken i ryggen samt att oavsett det nästan bara handlar om S1mple så har hela laget börjar leverera och då är det en helt annan femma. Jag tror att Navi tar sig vidare till Final här och att man faktiskt går och vinner hela eventet då man är det bästa kvarvarande laget just nu.

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ för frågor & funderingar

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här