Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Servefest!

oktober 2nd, 2018

De fina resultaten fortsätter. Gäller att fortsätta jobba hårt och inte tänka annorlunda. Nishikori spelar mot Paire imorgon, den motståndaren jag var orolig för innan turneringen. Självklart stor favorit Kei, men Paire kan som sagt vara riktigt bra på sin dag. Blir en intressant match att följa! Nu till morgondagens speltips 

ATP Tokyo 
Wawrinka – Shapovalov –> Wawrinka 1.66, pinnen. Wawrinka visade upp en fin stabiltet mot Fritz idag. Shapovalov är en liknande spelare som Fritz, fast mycket bättre. Shapo såg dock inte speciellt bra ut i sin första match mot Chung. Var väldigt illa ute i spelet men hans serve räddade honom. Här tror jag inte serven kommer att räcka till. Blir säkert tajt p.g.a det starka servandet men kommer vara fördel Wawrinka när bollen är i spel och den fördelen är för stor för att inte ta till vara på. Givet spel här för mig. 

F.Lopez – Krajinovic –> Krajinovic 1.56, pinnen. Ja, vad ska man säga om Lopez, det ser inte alls bra ut längre. Han lyckas gå vidare i omgång ett mot en Coric som spottade ur sig UE. Krajinovic kommer vara stabil i sin egen serve och det tror jag räcker mot Lopez för chanser kommer att komma i Lopez serve, helt klart. 

ATP Beijing 
Del Potro – Khachanov –> Ö22.5 1.80, coolbet. Del Potro spelade inte superbra idag mot Ramos. Såg faktiskt lite sårbar ut. Khachanov kommer att kunna hålla serve mycket bättre än Ramos vilket gör att jag tror att han kommer hjälpa oss över den här linan. 

Flatinsats spelas och bokförs 5U 

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här