Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Sista omgången av CL

december 5th, 2017

Gillar du att betta på NHL och framförallt fotboll? Då kan Betser vara något för dig. Betser är en relativt ny spelsida som oftast erbjuder väldigt bra linor, samt odds. Främst inom fotboll. Ta del av Betsers erbjudande med en bonus på 100% upp till 1000 kr.

Regga här


Omgång 6 och den sista i gruppspelet vilket gör att det blir en rätt svår omgång att hitta bra spel. Några lag är redan klara och vissa redan ute för länge sedan. Det är svårt och veta vilken inställning lagen har. City till exempel kan nog vila en hel del spelare inför United i helgen medans Shaktar måste vinna. PSG är ju PSG men en match då det är praktiskt sätt omöjligt för Bayern att ta första placeringen så vet man inte hur matchbilden kommer se ut. United som ska slå CSKA hemma när man måste ska ju vara säker men sen kan man aldrig lita på United.. blir spännade o se ikväll!! NU kör vi!!

Roma – Qarabag

Roma vinna båda halvlekar 1,85 med 4 u

Man United – CSKA Moskva

CSKA +4 hörnor 1,65 med 3 u

Hemmavinst + hemmalag flest hörnor 1,80 med 3 u

Bayern Munchen – PSG

BTTS + ö2,5 mål till 1,72 med 4 u

PSG ö1,5 mål 2,09 (pinnen) med 2 u

Över 20,5 fouls SJUUUUKT låg lina?! 1,70 ger den med. egentligen emot statisitkspel men ser sånt stort värde här så slänger in 5 u. förra mötet blev det 28 fouls.

Barcelona – Sporting

Hemmavinst + hemmalag flest hörnor 1,64 med 4 u

Celtic – Anderlech

BTTS + ö2,5 mål till 1,94 med 3 u

Celtic -1 hörnor 1,78 med 4 u

Benfica – Basel

Basel -1 hörnor 2,18 med 2 u

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Instacasino

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

10Bet