Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Slutspelsmatcher 12-13/5-2013

maj 12th, 2013

Har inte riktigt tid att uppdatera allt nu men kommer uppdatera mitt tänk under kvällen:

NY Rangers – Washington Capitals: (matchstart 22:30)

Väldigt jämn matchserie än sålänge. Washington spelat lite bättre i matchserien men Lundqvist har visat formen när den behövs som mest. Förlust för Rangers inatt och det är över. Nu gäller det att klara av pressen och följa sin gameplan för att dra detta till en sjunde omgång. Jag testar Rangers Ö2,5 1,87. Som jag skrev senast dessa lag spelade i Madison Square Garden så kommer Rangers ha spelet mer nu och mer chanser kommer därav skapas. Därför hoppas jag Rangers får in minst tre mål.

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins:

Boston, NHLs äckligaste lag att tippa på, ska nu ännu en gång försöka att avgöra denna matchserie. Laget är bättre när dom kommer ut med bra inställning. Märkligt nog har man inte gjort det i varje match och jag tycker det är konstigt agerat av Boston. Man har bra erfarenhet av playoff sedan tidigare år men det verkar som om den erfarenheten är bortblåst. Jag kommer avstå från ML då jag haft känslan av att när man tippar Boston så vinner Toronto och tvärtom varje gång. Ett skämt är vad matchserien varit när det gäller ML-spel. Ö5,5 intressant dock. Toronto spelar hemma och spelet kommer öppnas upp mer då Toronto kommer försöka gå för att göra mål. Senast lagen möttes så hade Toronto ett D tänk där man körde på kontringar. Ny match, ny arena, ny gameplan och nya förutsättningar. Ö5,5 2,33 spelas.  

Anaheim Ducks – Detroit Red Wings:

Dags för game 7 och Anaheim har pressen på sig. Jag tror att laget haft ett tänk att gå långt i år och att redan åka ut vore en stor besvikelse. Nu gäller det för Anaheim att visa varför man hade 12 (11?) raka hemmavinster i grundserien och var ett av NHLs bästa hemmalag. Detroit vet hur man slår Anaheim borta och man kan mycket väl göra om det inatt. Tycker inte ML-spel känns säkert. Jag hoppas dock att Anaheim vinner, då jag tycker det vore kul att få se Fasth i playoff. Wings har inte ett lika stabilt lag och lika bra tyngd i offensiven som Anaheim. Däremot har man fördel psykiskt och man har Datsyuk. Men som sagt, skippar ML-spel. Finner oddset Ö5,0 2,05 intressant dock. Spelar enbart för att det är värde i oddset, enligt mig. Anaheim Ö2,5 1,84 testas också. Tror laget kommer skjuta sönder Howard om man har rätt inställning.

 


Intressanta spel:

Rangers Ö2,5 1,87
Toronto – Boston Ö5,5 2,33
Anaheim Ö2,5 1,84
Anaheim-Wings Ö5,0 2,05
Over 14,5 goals 1,70

Lägger upp spel här: http://www.spreadsheet.se/260991

Nattens All-in singel: Skippar inatt. Hade varit Rangers isf, men har en liten känsla på en varning Caps här.

Hope-for-the-best

Lycka till vänner! Hoppas på mycket mål inatt, då lär natten gå bra!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus) från länken här under. Bara att klicka på länken för att komma till erbjudandet.

1. Klicka på länken
2. Kolla till höger så står det ''1000 kr välkomstbonus +50 kr gratis spinn'' så klickar du på ''klicka här''
3. Klicka på ''hämta din bonus'' på nästa sida
4. Gör account och följ det som står

Tags: , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

En kommentar

  1. life insurance quotes skriver:

    An answer from an expert! Thanks for contributing.

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här