Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Slutspelsnatt 13/6-2013

juni 12th, 2013

Då var det dags för SC-final mellan Chicago-Boston. Detta kommer bli en riktigt grym final, tror jag. Första matchen spelas inatt klockan 2, Chicago har hemmaplansfördel och startar därför hemma. Har hittat en del intressanta seriespel, samt spel inför nattens match. Och tro mig, jag är taggad inför dessa matcher. Ligger nämligen på 91+ units och det vore väldigt häftigt om jag kom över 100+ på enbart slutspelet. Så jag kommer göra allt för att det ska gå bra sista matcherna nu! Here we gooooooooooo:

Blir sent inlägg ursäkta så mycket. Var på studentfiranden och det blev spontant en utgång med vänner. Kom hem nyss och lägger upp spelen jag lagt, så kan ni livebeta om ni vill spela samma!

Chicago Blackhawks – Boston Bruins:

Tror på en jämn matchserie här. Boston har stora möjligheter att ta hem altihop och spelar ett tight bra spel som kanske kan komma att störa Chicagos offensiv? Boston vinna SC 2,18 värt enligt mig. Eftersom jag tror matchserien kommer bli jämn så spelas självklart Ö5,5 matcher 1,53, samt Ö1,5 matcher till övertid 2,30 också. Hittade också ett intressant litet roligt spel på att inget lag håller nollan till oddset 2,22, spelas dock med låg insats. När det gäller nattens match tror jag det är 50/50 och det är ingen självklarthet att Chicago vinner inatt. Däremot tycker jag oddset U5,5 mål 1,70 bör testas och jag testar det.

 


Intressanta spel:

Boston att vinna matchserien 2,18
Chicago-Boston Ö5,5 matcher 1,53
Chicago-Boston Ö1,5 matcher till övertid 2,30
Chicago-Boston inga hållna nollor 2,22
Chicago-Boston U5,5 1,70

Nattens All-in singel: Skippar inatt


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus) från länken här under. Bara att klicka på länken för att komma till erbjudandet.

1. Klicka på länken
2. Kolla till höger så står det ''1000 kr välkomstbonus +50 kr gratis spinn'' så klickar du på ''klicka här''
3. Klicka på ''hämta din bonus'' på nästa sida
4. Gör account och följ det som står

Tags: , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här