Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Slutspelsnatt 13/6-2013

juni 12th, 2013

Då var det dags för SC-final mellan Chicago-Boston. Detta kommer bli en riktigt grym final, tror jag. Första matchen spelas inatt klockan 2, Chicago har hemmaplansfördel och startar därför hemma. Har hittat en del intressanta seriespel, samt spel inför nattens match. Och tro mig, jag är taggad inför dessa matcher. Ligger nämligen på 91+ units och det vore väldigt häftigt om jag kom över 100+ på enbart slutspelet. Så jag kommer göra allt för att det ska gå bra sista matcherna nu! Here we gooooooooooo:

Blir sent inlägg ursäkta så mycket. Var på studentfiranden och det blev spontant en utgång med vänner. Kom hem nyss och lägger upp spelen jag lagt, så kan ni livebeta om ni vill spela samma!

Chicago Blackhawks – Boston Bruins:

Tror på en jämn matchserie här. Boston har stora möjligheter att ta hem altihop och spelar ett tight bra spel som kanske kan komma att störa Chicagos offensiv? Boston vinna SC 2,18 värt enligt mig. Eftersom jag tror matchserien kommer bli jämn så spelas självklart Ö5,5 matcher 1,53, samt Ö1,5 matcher till övertid 2,30 också. Hittade också ett intressant litet roligt spel på att inget lag håller nollan till oddset 2,22, spelas dock med låg insats. När det gäller nattens match tror jag det är 50/50 och det är ingen självklarthet att Chicago vinner inatt. Däremot tycker jag oddset U5,5 mål 1,70 bör testas och jag testar det.

 


Intressanta spel:

Boston att vinna matchserien 2,18
Chicago-Boston Ö5,5 matcher 1,53
Chicago-Boston Ö1,5 matcher till övertid 2,30
Chicago-Boston inga hållna nollor 2,22
Chicago-Boston U5,5 1,70

Nattens All-in singel: Skippar inatt


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus) från länken här under. Bara att klicka på länken för att komma till erbjudandet.

1. Klicka på länken
2. Kolla till höger så står det ''1000 kr välkomstbonus +50 kr gratis spinn'' så klickar du på ''klicka här''
3. Klicka på ''hämta din bonus'' på nästa sida
4. Gör account och följ det som står

Tags: , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.