Slutspelsnatt 5/5-2017

maj 4th, 2017

Tung natt där vi egentligen har lite stolpe ut. För All-in singeln var det ridå direkt då Pittsburgh kom till matchen utan att ens vela spela. Dom spelade i egen zon hela matchen och Washington borde vunnit med alla chanser man hade..

Sen är det riktigt surt att Ö5,0 ej blir vinst utan push efter 3-2 så tidigt som det var. Sen hade vi 5v5 och öppen kasse i slutet pga Caps utvisning. Drömläge för att få in Ö5,0 helt enkelt men de ville sig inte. Annars satt de 3 andra spelen. Så 3 vinster, 1 push och 1 loss. Men ändå minus. Pga All-in singeln då… :/ Efter 11 wins, 2 push och 2 loss på All-in singlarna var detta 3e raka All-in singeln som gick loss. Synd att detta sker slutet av säsongen och det är även första gången denna säsong det är 3 raka som ej suttit (2 tidigare som hade hänt 1 gång i nov-dec).

Imorgon börjar VM och ni finner spelen här: http://nhlbettingblog.se/vm-matcher-55-2017/

Inatt är det 1 match och fokus NHL nu. Gäller att börja vända detta asap om det ska gå.

New York Rangers – Ottawa Senators:

J. Pageau Ö2,0 skott på mål 1,72 + Rangers Ö2,5 1,826 (ML funkar med). Rangers spelade riktigt bra senast och jag köper inte riktigt att oddset är så högt på 2,5. ML funkar med men då droppar oddset en del så gick på det högre.. Svårt val.

//

J. Pageau O2,0 shots on goal 1,72 + Rangers O2,5 1,826 (ML works aswell). Rangers played really good last match and i dont buy that the odds is so high on 2,5. ML works aswell but then the odds drop a lot so i went with the highest odds.. Tough choice.


Nattens spel:

J. Pageau O2,0 skott på mål 1,72 (1 unit)
Rangers Ö2,5 1,826 (2 units)

Nattens All-in singel: Skippar inatt


Playoff närmar sig och jag testar för tillfället LeoVegas sport. Dom satsar stort just nu och har en bra och snabb bettingplattform med stort utbud på bland annat NHL. är nu inne på min 5e säsong med NHL och om ni uppskattar det jag gör och behöver en ny sida att spela på. Gör gärna då, som jag, och testa LeoVegas sport (Dom har bland annat BTTS 2 spelen jag brukar lägga). Ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Dessutom matchar dom just nu ert första spel i mobil upp till 200 kr. Vilket betyder att ni får ett gratisspel på valfri marknad. Appen är ett måste då LeoVegas sport är bäst i mobil! Bara att klicka på denna texten eller ''LeoVegas'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk 

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. WHazzap skriver:

    Tror du på över 5 mål eller under ?

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

Emilia Hult

Missa inte att kika in vår kära CS-rekare's populära twitchkanal.

Emilia Hults twitchkanal


Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.