Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Slutspelsnatt 9/5-2013

maj 8th, 2013

Nostalgi från förra årets stanley cup


Allting rullar på bra nu och ska det bli ännu en grym natt? Jag har inte riktigt samma feeling på nattens matcher, så jag kommer inte spela med lika högt antal units denna natt. Nattens tänk:

Kommer uppdateras under kvällen

Toronto Maple Leafs – Boston Bruins:

Lite utav sista chansen för Toronto nu. Ett 1-3 underläge i matchserien emot Boston och det ser mörkt ut… Tar man det till 2-2 finns fortfarande mycket hopp. Vill dock inte spela ML spel pga att både Boston och Toronto blandar och ger hela tiden… Däremot testar jag Ö5,0 1,66. Ö5,5 2,30 funkar också om man vill ha högre odds.

NY Rangers – Washington Capitals:

Rangers tog viktig seger senast. 1-2 i matchserien ser mycket bättre ut än 0-3 och jag antar att det känns minst lika bra. Inatt kommer Rangers gå för 2-2 för det är likadant där. 2-2 eller 1-3, det är stor skillnad. Som jag sa senast, Rangers spelar hemma och därav kommer man få ''ha'' spelet mer. Lundqvist kommer inte få lika mycket skott på sig och därför kommer inte Washington få lika mycket mål. Det är den matchbilden jag ser framför mig och Rangers ML 1,70 testas.

St. Louis Blues – Los Angeles Kings:

Jag har fått in Ö5,5 i matchserien och det var skönt. Matcherna har varit, som jag trodde på förhand, väldigt jämna och resultaten har varit 2-1,2-1,1-0 och 4-3. Alltså uddamålet i varje match. Nu är det ny hemmamatch för Blues och denna matchserie har varit lite utav ''hemmalagets'' matchserie. 2 hemmavinster för Blues och 2 hemmavinster för Kings. Trots det har jag har en känsla på Kings inatt. Man har två raka på Blues och man vet att man har vunnit 5/7 möten emot Blues denna säsong. Kings vet även att om man vinner inatt har man stor hemmaplansfördel i matchserien. Kings ML 2,10 testas på låg insats.

Anaheim Ducks – Detroit Red Wings:

Anaheim har pressen på sig här. Förlust och nästa match kan bli jobbig psykiskt. Man måste helt enkelt ta hemmavinsten och sätta press på Wings inför nästa match. Anaheim ML 1,68 spelas, samt Anaheim Ö2,5 1,95. 


Intressanta spel:

Toronto – Boston Ö5,0 1,66
Rangers ML 1,70
Kings ML 2,10
Anaheim ML 1,68
Anaheim Ö2,5 1,95

Lägger upp spel här: http://www.spreadsheet.se/260991

Nattens All-in singel: Valde att skippa All-in singel inatt. Blev för mycket velande och av ren erfarenhet brukar det bara sluta illa om man tänker för mycket… 

tumblr_lp4mxyFjlb1qk1141o1_500

Lycka till inatt så hörs vi i chatten senare!


Gör som jag och spela på Betsson och ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus) från länken här under. Bara att klicka på länken för att komma till erbjudandet.

1. Klicka på länken
2. Kolla till höger så står det ''1000 kr välkomstbonus +50 kr gratis spinn'' så klickar du på ''klicka här''
3. Klicka på ''hämta din bonus'' på nästa sida
4. Gör account och följ det som står

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. Always a good job right here. Keep rolling on through.

  2. Andres skriver:

    Great action shots! We saw sage gsuroe displaying one time only. I hope you get to see yours many more times. Thanks for sharing.

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här