Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Smålandsderby

juni 11th, 2018

Tråkigt resultat förra veckan med en halvvinst och två förluster. I sista inlägget mellan Forward och Karlslund såg underspelet bra ut, men ett rött kort och straffmål precis innan halvtid förstörde det. Men sån är fotbollen (och spelandet) och vi väljer att blicka framåt mot en ny vecka!

IFK Värnamo – Jönköpings Södra IF 11/6 19:00

Det bjuds på smålandsderby mellan två lag på nedre halvan utav Superettan.

Värnamo är fullständigt nere i skiten. Fyra raka förluster och totalt 15 insläppta mål senast fyra matcherna är under all kritik, och trots att man idag kommer med full trupp har jag svårt att se hur något kommer att kunna vända med Roar Hansen vid rodret. Dessutom valde Rafael York att lämna under veckan som gick, och även om han inte var viktig för Värnamo så tror jag ändå det kan påverka spelartruppen då spelare bryter sina kontrakt för att man inte tror på det.

Jönköping däremot spelade 0-0 senast mot AFC, där man gjorde en bra match men hade tur sista 20 att AFC inte avgjorde. Innan dess förlorade man med 1-0 i den kanske svåraste matchen i ligan borta mot Helsingborg, men stod ändå för en bra insats.

Till denna matchen får man tillbaka innermittfältaren Fendrich och mittbacken Marcus Johansson. Däremot saknar man Liljenbäck som är avstängd, men det anser jag inte alls vara ett avbräck då han varit stabbig i försvaret.

Smålandsderbyt lär locka en del publik, och då det bara ett par mil ifrån Jönköping förväntas många bortasupportrar anlända till Finnvedsvallen och med största sannolikhet överrösta hemmasupportrarna.

Jag tror att den spets som Jönköping har men inte fått ut senaste matcherna i Wilhjamsson och Gwargis kan betyda mycket i denna match då man möter en målvakt och ett försvar som är klart sämre och med lägre moral än vad man mött senaste två omgångarna.

Jag väljer däremot att fega lite då ett derby alltid är ett derby och att Jönköping haft svårt att få in bollarna tidigare, men jag finner Jönköping DNB till 1.83 på bet365 intressant, och väljer att investera 3/6.

Spela sunt och må väl, på återseende!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här