Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Socks sista chans!

oktober 31st, 2018

Ja, då var vi här igen. Amerikanen Sock. Han har lyckats vinna en match i år, typ, och det var mot vår Elias Ymer. I Stockholm var hans prestation fortsatt under isen. Idag är hans absolut sista chans. Förlust idag och han åker ner så långt på rankingen att han inte kommer vara seedad för kvalet till Australien Open ens. 

ATP Paris
Sock – Gasquet 
Ja, som jag var inne på ovan. Jag måste tro att Sock kommer att kämpa för sitt liv idag. Gör han det inte idag kan han stämpla ut och lägga ner karriären. Den här turneringen ifjol låg han under 5-1 i tredje set mot Edmund innan vändningen kom och han vann tillslut alltså hela turneringen. Så en hel del poäng att försvara. Jag kommer gå på Socks sida, jag förstår om ni inte gör det dock. 
Spel: Sock +1.5 set, 1.99, pinnen. 

Coric – Medvedev
Coric gick till en final borta i Asien. Det är egentligen enda turneringen han fått spelet att stämma i höst. Senast såg det igen krampaktigt ut och han hade stora problem mot en Pouille som är på samma nivå som Sock för tillfället. Medvedev trummar på. Går långt i de flesta turneringar. Senast förlorade han mot Federer i semifinalen. Medvedev mosade Carreno-busta i första rundan här också. 
Spel: Medvedev 1.95, bethard. (pinnen 1.92). 

Spelen bokförs flat 5U. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här