Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Söndag 25/2 EH

februari 24th, 2018

Gårdagens bloggspel slutade med 2 vinster / 2 Förluster och -0.34u. Totalt slutade dagen på +1u efter lite livespel som räddade upp dagen (som ni kan följa på min twitter @hoogemil_)

 

SSL HERR:

Växjö IBK – IBF Falun

IBF Falun @1.75 1.5u

Jag plockade Falun väldigt tidigt till 1.82 men kommer självklart att bokföra 1.75 då det är det odds som finns ute nu hos Coolbet.

Kollar vi på hur lagen har presterat senaste så tycker jag att detta är ett väldigt generöst odds då Falun har haft en liten dipp men börjar komma tillbaka och visa en fin form inför stundande slutspel. Ligger just nu på en andra plats med 1 poäng bakom Storvreta.

IBF Falun är världens bästa klubblag och när man nu även har bytt ifrån Exel till Unihoc på materialet så lär man inte bli sämre direkt. Tyvärr för Växjös del så kommer inte spetsen räcka till utan Faluns bredd och spets är någon nivå vassare och ett Falun som jagar plats nummer 1 i tabellen är aldrig roligt.

SSL DAM

Endre – Täby FC

Täby FC @1.72 1.5u

Två lag som verkligen behöver hittat formen inför slutspelet då formen verkligen är svajig för båda lagen. Täby har haft ett tufft spelschema med bland annat Rönnby, Pixbo, Mora och IKSU.

Efter att Endre fick en skada på lagets stora stjärna Sara Steen så har man verkligen tappat allt och har nu fyra raka förluster mot lag där iallafall 3/4 matcher har man varit stora favoriter inför men tyvärr inte fått det att stämma.

Kollar vi på trupperna så har Täby en starkare trupp med fler stjärnor och med Sara steen out så tycker jag att Täby ska vara större favoriter.'

Allsvenskan Södra 

Malmö FBC – Onyx IBK

Malmö FBC @2.01 1.5u

Förutom att Onyx kommer till spel med en väldigt reducerat trupp så reser man till Baltiska hallen i Malmö som är relativt svårspelat pga. Golvet i hallen. Man möter även ett Malmö som är i desperat behov utav poäng då man i nuläget endast har 1 poäng ner till lagen under nedflyttningsstrecket.

Onyx har alltså sjukstuga och ett desperat Malmö lär inte skruva ner på farten utan dem lär uttnytja detta och jag har svårt att se Onyx orka ännu en match med flertalet namn borta.

 

Söndagens spel:

Spel 1: IBF Falun att slå Växjö IBK @1.75 1.5u

Spel 2: Täby FC att slå Endre IF @1.72 1.5u

Spel 3: Malmö FBC att slå Onyx IB@2.01 1.5u

 

Ni når mig på twitter under namnet @hoogemil_ ifall det är några frågor eller funderingar!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här