Söndagsblandning! | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Söndagsblandning!

augusti 12th, 2018

Tsitsipas lurade oss på pengarna igår med en seger i tredje set tiebreak. Verkar inte spela någon roll att han ser jättetrött ut. Bara gnuggar på! Idag spelar han final mot Nadal. På tisdag är han schemalagd att möta Goffin i Cincinatti. Då vet ni vad vi gör va? 

ATP Cincinatti 
Goffin – Tsitsipas –> Goffin 1.73. Hoppas matchen spelas tisdag, i värsta fall onsdag. Han ska inte orka med att ladda om till denna efter veckans urladdning. 

WTA Montreal 
Halep – Stephens –> Ö21.0, 1.85. Repris på finalen i Franska Öppna. Båda två har spelat i närheten av sin bästa tennis denna vecka. Har svårt att skilja de åt här. Räknar med en tight final och gillar att de är 21.0 lina. 

Allsvenskan 
AIK – Elfsborg –> AIK -1 AH, 1.88. Svårt att se hur ett Elfsborg ska stå emot guldjagande AIK här. Elfsborg är för ofarliga offensivt och valpiga defensivt. Bra chans för AIK att äntligen vinna med ett par mål idag. 

Vi fortsätter tugga på. @laakieee på twitter för den intresserade! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.