Söndagslir! | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Söndagslir!

juni 10th, 2018

Gårdagen blev lite olycklig då tidsskillnaden gjorde att jag postade två spel som redan hade börjat. Tur för er att båda spelen missade och den enda som förlorade pengar där var jag. Idag är det final av Roland Garros, jag kommer inte röra den matchen men jag hoppas Thiem kan göra det jämt, vore mäktigt. Nadal har sett liiite skakig ut, så kanske kanske….Vi har ett par kval till turneringarna nästa vecka att sätta tänderna i. 

ATP Stuttgart 
Kudla – Galovic –> Galovic +4, 1.84. Såg väldigt fin ut igår, Galovic. 

Challenger Surbiton 
Chardy – De Minaur –> Ö22.5, 1.80. Två spelare som sett riktigt fina ut i veckan och här tror jag det blir svårt att skilja de åt. De är stabila i serven för att de är så skickliga i spelet och de gör de svår brutna. Blir en spännande final detta också, helt klart! 

Det var det för idag. Grässäsongen har smått startat och i veckan drar första ATP turneringarna på gräs igång. Intressant tid innan det avslutas med Wimbledon. 

@laakieee på twitter för de som vill följa där 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.