Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Söndagslir!

juni 10th, 2018

Gårdagen blev lite olycklig då tidsskillnaden gjorde att jag postade två spel som redan hade börjat. Tur för er att båda spelen missade och den enda som förlorade pengar där var jag. Idag är det final av Roland Garros, jag kommer inte röra den matchen men jag hoppas Thiem kan göra det jämt, vore mäktigt. Nadal har sett liiite skakig ut, så kanske kanske….Vi har ett par kval till turneringarna nästa vecka att sätta tänderna i. 

ATP Stuttgart 
Kudla – Galovic –> Galovic +4, 1.84. Såg väldigt fin ut igår, Galovic. 

Challenger Surbiton 
Chardy – De Minaur –> Ö22.5, 1.80. Två spelare som sett riktigt fina ut i veckan och här tror jag det blir svårt att skilja de åt. De är stabila i serven för att de är så skickliga i spelet och de gör de svår brutna. Blir en spännande final detta också, helt klart! 

Det var det för idag. Grässäsongen har smått startat och i veckan drar första ATP turneringarna på gräs igång. Intressant tid innan det avslutas med Wimbledon. 

@laakieee på twitter för de som vill följa där 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här