Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Sonego får ett bakslag?

september 11th, 2018

Två fina finalvinster senast. US Open är nu över och Djokovic är återigen kungen av tennis. Känns som att Djokovic kommer vinna de turneringar han vill vinna ett tag framöver nu. Överlägsen. Denna vecka är det Challenger turneringar för hela slanten toppade med Davis cup spel till helgen. 

Challenger Szczecin 
Arguello – Almagro –> Arguello 1.64. Almagro gör något slags försök till comeback här. Arguello gjorde en ritkigt bra match förra veckan mot starka Coppejeans. Bör för tillfället vara klasskillnad här. Blir väldigt förvånad om Almagro hänger med Arguellos grindande. 

Sonego – Vatutin –> Vatutin 2.50. Sonego vann alltså förra veckan, på hemmaplan. Han var dock nära att åka ut redan i första omgången mot just Vatutin. Vatutin servade för matchen men det gick åt helvete. Jag tror på en ny fin chans för V här, definititv jämnare än vad oddsen visar på. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här