Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Speltips 30/10 Falkirk – Ross County

oktober 30th, 2018

Nu är jag tillbaka och har hittat ett riktigt fint spel!

 

Vi tar oss till Skottland där det vankas match i Championship emellan Falkirk och Ross County. En match där botten ställs mot toppen och oddset är väldgit spelvärt med tanke på hur det har sätt ut för båda lagen.

Match / Falkirk – Ross County / Speltips: 2a / Odds: @1.50 / Bolag: Unibet / Startar: 20.45

Vi startar med Falkrik som har inlett säsongen väldigt illa. Man har endast lyckats vinna 1 match på sina 10 spelade. Deras enda vinst kom emot bottenkollegan Alloa på bortaplan där man lyckades vinna med 0-2. Ikväll spelar man på hemmaplan vilket ses som en fördel men Falkirk har inte gjort ett enda mål där än. 

Vidare till formstarka Ross County som leder ligan efter 10 spelade omgångar. Man inledde lite knackigt men har nu ryckt upp sig och har i stunden 5 raka vinster med en målskilland på 14-2 under dessa matcher. En nyckel till framgången de senaste omgångarna har varit anfallaren Billy McKay som gjort 8 mål på de senaste 4 matcherna där det senast emot Morton blev ett hat-trick.

Lycka till de som ryggar! På återseenade.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här