Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Sprout – Japaleno

juni 4th, 2018

ESEA är tillbaka. Säsongen är ganska ny men den har haft ett uppehåll en kort tid mellan eventen som varit och skall nu gå igång igen. Idag kommer Sprout att möta ett oerhört formstarkt Japaleno som dessutom lyckats med det otroliga att kvala sig till Minorn vilket är förstadiet till CSGO's största turnering även kallad Majorn.

Japaleno är gamla Red Reserve. Samma killar, samma spelare, samma lag, samma – allt. Enda skillnanden är alltså namnbytet och detta är för att de lämnat sin organisation som de tidigare hade, vid namn Red Reserve. Nu spelar dom under egen fana och kan fokusera helt på sig själva i väntan på något nytt. Japaleno är väldigt bra. Oerhört intressant lag med fantastiska spelare som alla bidrar till lagets framgång. Från individuell skicklighet till fantastisk kemi hittar vi i detta laget och tillsammans blandas allt detta ihop till en härlig mix av lagspel. Formen just nu är fantastisk och sedan de lämnade Red Reserve så har Japaleno spelat 8 matcher totalt och faktiskt vunnit allihopa. Japaleno sitter alltså på en galen form med 8 vinster på 8 matcher och har endast tappat en karta under dessa vinster vilket är smått otroligt. Bra lag har man mött också som Fnatic Academy, Singularity och EURONICS.

Idag möter man ett mindre bra Sprout. Det är faktiskt inte samma Sprout vi ser nu längre som var med från början när spelarna fick kontrakt med denna organisationen. Kvar från starten har vi endast Spidii och denis som både är rätt avdankade och leftovers från nuvarande Mousesports. Istället har man gått över och blivit danskt nu när man tagit in PERCY, Natosaphix och Sycrone. Bra spelare finns där i laget men allt går inte rätt till när laget spelar vilket är lite underligt. De har inte riktigt hittat formen eller spelet ännu och det råder lite kaos i maskineriet. Formen i sig är inte speciellt vacker då laget har 2/5 vinster på sina senaste matcher. Sett till prestationen sen man formades med dessa herrar har Sprout heller ingen form att skryta med.

Kartan som spelas idag är inferno och det är en av Japalenos bättre kartor och faktum är att sedan de lämnade Red Reserve så har de spelat Inferno fyra gånger och vunnit samtliga möten där. Imponerande minst sagt. Sprout i sin tur är inte speciellt dåliga på kartan heller men har problem på den med sin nya lineup då kommunikationen och kemin inte sitter helt rätt ännu. Sprout har endast mäktat med 3 vinster på försök på kartan med denna linan. Överlag är det en karta båda lagen spelar och kan spela men jag vill påstå att Japaleno både är, och ska vara, vassare på denna kartan.

Tror faktiskt Japaleno fortsätter sin fantastiska form med ännu en vinst idag. Har nyligen lyckats kvala sig till deras största händelse i sitt liv och har nu riktat om sitt fokus på ESEA. Ett lag som Japaleno som är fullt samspelta ska kunna plocka ner ett lite mindre förberett Sprout som fortfarande försöker hitta sina positioner inom laget. Tycker den är spelbar en bit ner men hade inte rört moneyline under 1.65 på Japaleno

Speltips: Japaleno ML

Liga: ESEA Europe

Bolag: Pinnacle (Finns hos Unibet + Betsson till 1.74/1.73)

Units: 2/5

Odds: 1.826

Spelstopp: MÅNDAG 17:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här