Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

SSL HERR 13/2

februari 14th, 2018

Dags för en ny vecka och jag tycker mig ha hittat ett spel där oddset är aningen för högt

Linköping IBK att slå AIK @1.66 1.5u (Unibet)

Linköping har fått tillbaka dem flesta spelarna som var borta senast och idag går sista tåget att hänga på en top 4 placering för herrarna ifrån Östergötland.

Möter ett AIK som har 4 poäng upp till säker mark och det verkar vara allmänt kaos i klubben om man lyssnar på spelarna. Oron blir allt större över att Stockholm nästa säsong inte kommer ha något lag i högsta ligan och för detta unga lag tror jag tyvärr att tåget för nytt kontrakt har avgått ifrån perrongen.

AIK är sämst i serie i sin hemmaborg och ett Linköping som är sugna på revansch ska bara åka upp till Stockholm och plocka 3 poäng här. 

Man är både bättre som lag och individuellt på dem flesta positioner så jag tycker att bet365 ligger mer rätt med 1.42

 

Ni når mig på Twitter under namnet @hoogemil om ni har några frågor eller funderingar!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.