Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

STANLEY CUP-NATT 15-16/4-2018 (BETHOCKEYSTICK)

april 15th, 2018

Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins: OBS! Spelstopp 21:00

Pens FT/Ö2.5 mål/Ö5.5 mål. Se spread för alla spel. Otroligt viktig Game 3 där Flyers utjämnat serien. Pens såg ändå bra ut och hade det inte varit för Flyers PP och medstudsar i Game 2 hade nog Pens löst seger. Istället måste man börja om i natt och jag tror ändå man har bra chans till vinst här. Flyers på hemmais bör också kunna bidra med mål och därför känns Ö5.5 mål bra. Tror dock Pens vinner efter 60 mintuer och testar Pens FT i dubbel.

 

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 

Wild ML/Ö2.5 mål/Ö5.5 mål. Wild föll rätt klart i Game 2 mot Jets, och i natt är det en otroligt viktig match. Förlorar man i natt kan vi nog räkna in 0-4 i matchserien och därför tror jag på ett desperat Wild som kommer göra allt för att sätta press på Hellebuyck i mål som hade en lätt match senast. Jets är stekheta i turnovers och därför bör Ö5.5 mål också vara aktuellt.

 

Washington Capitals – Columbus Blue Jackets

Caps ML/Ö2.5 mål/FT. Trodde på Jackets senast här, men Caps vill absolut inte förlora två raka hemmamatcher mot en underdog. Det är en måstevinst för hemmalaget och jag tror man löser 1-1 i matcher här. Lite osäker på Grubauer som hade tuff Game 1, så väljer Caps Ö2.5 mål här före ML. Testar FT i dubbel.

 

Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights

Kings ML/Ö2.5 mål/FT. Lite samma läge här som för Wild och Kings måste vinna efter att man föll marathonmatchen i Game 2 senast. Den matchen kunde slutat hur som helst även om Vegas såg aningen piggare ut i förlängningen. På hemmais tror jag dock Kings reducerar. Kings Ö2.5 mål ger betydligt bättre odds än ML så väljer det. Tror det är dags för en lite öppnare match än de tidigare två. Ö5.0 mål funkar också. Testar Kings FT i dubbel.

 

Kvällens spel

Dubbel: Flyers-Pens Ö5.5 mål + Caps FT @ 3.68 2/7u

Dubbel: Pens FT + Kings FT @ 5.07 2/7u

 

Nattens spel

Wild Ö2.5 mål @ 1.884 3/7u

Wild-Jets Ö5.5 mål @ 2.12 2/7u

Caps Ö2.5 mål @ 1.671 3/7u

Kings Ö2.5 mål @ 1.90 2/7u

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hockeystickplayoffs1718

Lycka till!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här