STANLEY CUP-NATT 24/5-2018 | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

STANLEY CUP-NATT 24/5-2018

maj 23rd, 2018

Behöver ni en ny sida att börja spela på? 10Bet är en relativt ny aktör som vuxit snabbt. Jag kommer köra 10Bet framöver och framförallt en del VM-spel kommer att tas där. Ta del av deras bonus där de matchar 50% av din insättning upp till 2000kr.

Regga här


Postar några spel inför Game 7 redan nu då jag tycker jag hittat några intressanta redan nu. Fyller eventuellt på med mer spel imorgon kväll!

 

Tampa Bay Lightning – Washington Capitals

BTTS2. Se spread för alla spel. Game 7 alltså efter att Tampa inte lyckats förvalta sin matchboll senast och Caps gjort en fantastisk insats när man nollar Tampa och vinner 3-0. Nu vänder serien till Tampa och jag förväntar mig ett helt annat Tampa på hemmais som tillskillnad som senast på hemmais måste höja tempot och strya spelet. Senast så spelade Tom Wilson mest av forwards i Caps vilket är ovanligt, men han gjortde ett heroiskt jobb i det fysiska spelet. Detta vet jag uppskattades enormt av lagets coach Barry Trotz, och jag tror därför han kommer ha en liknade roll i Game 7 där han uppgift kommer vara att irritera Tampas topplina med sitt fysiska spel. Jag tycker därför jag hittat ett riktigt intressant spel i Tom Wilson Ö4.5 tackingar. Jag räknar med att han kommer spela mycket och samtidigt väldigt fysiskt, likt han gjorde senast där han hade hela 6 tackingar. Tom har förövrigt hela serien spelat väldigt fysiskt och har sedan game 1 haft (i turordning) 1, 6, 4, 5, 5 och alltså senast 6 tackingar i serien. I en Game 7 räknar jag inte med något sämre fysiskt spel. Jag tycker även Alex Ovechkin har bra chans att lösa minst 4 tacklingar då han ligger mellan 3-6 tacklingar denna serie. Game 7 bör tända till dessa spelare. Tror dessutom båda lagen har bra chans att lösa minst 2 mål var i en match jag tror har mycket bra chans att bli målrik i.

 

 

Nattens spel

T.Wilson Ö4.5 tacklingar (hos Nordicbet) @ 1.74 5/7u

A.Ovechkin Ö3.5 tacklingar (hos Nordicbet) @ 1.67 3/7u

Tampa-Caps BTTS2 (båda lagen gör minst 2 mål) @ 1.63 2/7u

J.T Miller Ö1.5 skott @ 1.598 2/7u

O.Palat Ö1.5 skott @ 1.543 3/7u

/Kommer eventuellt mer imorgon

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hockeystickplayoffs1718

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.