Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

STANLEY FINAL 29/5-2018 + SERIESPEL

maj 28th, 2018

Fotbolls-VM 2018 är på ingång och vad vore NHLbettingblog utan tävlingar som den är känd för? Totalt kommer det att vara tre tävlingar med 10500kr i prispengar och dessutom kommer även sportbingo att komma tillbaka med priser upp till ett värde av 5000kr.

Mer info om dessa tävlingar och datum för anmälan har ni här:

http://nhlbettingblog.se/tre-tavlingar-fotbolls-vm-2018/


Vegas Golden Knights – Washignton Capitals 

Caps ML/U1.5 mål P1. Dagen är här för Game 1 i årets Stanley Cup. Två oväntade lag ställs mot varandra och jag tror vi kommer få en riktigt intressant serie. Game 1 är alltid lurigt och vi har två orutinerade lag mot varandra. Båda lagen har visat upp enormt bra försvarsspel hela slutspelet och Caps brukar spela tajt på bortais vilket varit deras framgångsfaktor detta slutspel. Vegas bör föra tempot jag jag tror vi kan få en tajt och målsnål första match. Tycker det är bra värde på det bästa bortalaget i slutspelet så testar Caps ML samt U1.5 mål i P1. 

 

Kommentar till Conn Smythe spelen

Kommer plocka in en del spel till vinnaren av Conn Smythe Trophy, vilket tilldelas MVP i slutspelet. Som NB var inne på så känns det egentligen som 3 kandidater är aktuella, och kommer tilldelas till det lag som vinner Stanley Cup. Vinner Washington så ligger Ovechkin klart bäst till i mina ögon då han burit laget genom hela detta slutspelet. Den andra är Kuznetsov som varit den spelfördelande hjärnan bakom det hela. Vinner Vegas så är det Marc Andre Fleury som kommer vinna Conn Smythe, allt annat vore tjänstefel. Så jag tycker mig finna en del bra spel där jag kommer riskera en del pengar. Detta då jag tycker det finns mycket att vinna. 

Jag kommer välja att spela 8u på Ovechkin då jag tror Caps vinner allt. Den som utmanar är Kuznetsov alltså och jag hittar 9.16 hos Pinnacle Sports vilket är ett enormt överodds. Där investeras 3u och hedgas mot Ovie. Vid förlust så så kommer Fleury vinna Conn Smythe, och här väljer jag då att ta förlusten. Hur som helst, satsade 5u på Fleury att vinna till 1.787 kommer ge en förlust på ca -7 units, vilket motsvarar ett förlorat maxspel. Detta kan jag ta då jag verkligen tror på Caps här. Den som kan hota lite i Caps är väl Brandan Holtby som var oerhört bra mot Tampa Bay, och skulle han säg, spela som en gud och hålla nollan 3/6 matcher eller nått så kommer troligtvis han vinna, tror dock inte på detta scenario. 

Sammanställning

A. Ovechkin vinner Conn Smythe ->  Profit: 1.93 * 8 – 3 – 5 = +7.44 units

E.Kuznetsov vinner Conn Smythe -> Profit: 8.16 * 3 – 8 – 5 = +11.48 units

M-A.Fleury vinner Conn Smythe – > Profit: 0.787 * 5 – 8 – 3 = -7.065 units

Någon annan vinner Conn Smythe -> Profit: -16 units

 

Nattens spel

Caps ML @ 2.25 3/7u

Vegas-Caps U1.5 mål P1 @ 1.877 2/7u

J.Neal Ö2.5 skott @ 1.641 3/7u

A.Tuch Ö1.5 skott @ 1.709 3/7u

E.Haula Ö1.5 skott @ 1.675 2/7u

B.Holtby Ö26.5 räddningar @ 1.793 2/7u

 

Seriespel

Washington Capitals to win Stanley Cup @ 2.26 4u

A.Ovechkin to win Conn Smythe @ 2.93 8u

E.Kuznetzov to win Conn Smythe @ 9.16 3u

M-A.Fleury to win Conn Smythe @ 1.787 5u

 

Twitter: @bethockeystick

Spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/hockeystickplayoffs1718

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här