Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Stockholmsderby

september 2nd, 2018

I måndags gick det inte så väl då Kalmar inte lyckades slå Örebro hemma utan istället förlorade matchen. Nya tag idag!

Hammarby IF – Djurgårdens IF – 2/9 15:00

Nytt stockholmsderby, och nya spöken för Djurgården? På förhand känns det inte helt otänkbart. Djurgården har en tuffare period bakom sig med totala bottennapp borta mot Häcken (5-0) och hemma mot Kalmar (0-2). Senast hamnade man i underläge mot Elfsborg med 2-0 men lyckade hämta ikapp via en straff och en ödestiget försvarsmisstag och var i slutändan närmast segern.

Djurgårdens offensiv har haltat och man har inte sett så mycket vilja i laget. Till derbyt är dock Kerim Mrabti tillbaka, men det återstår att se hur mycket det betyder då han inte gjort mål sedan i maj och innan skadeuppehållet var i en djup svacka. Även Jonas Olsson är tillbaka i spel och tar plats i mittförsvaret med Marcus Danielsson. Une-Larsson startar till höger i försvaret.

På mittfältet väljer man att flytta upp dyra nyförvärvet Erik Johansson som en mittfältare bredvid Ulvestad. Det var ett tag sedan Johansson spelade på den positionen, men det har hintats om det tidigare i veckan. 

Hammarby däremot behöver jaga ikapp AIK som igår tog en komfortabel trea hemma mot Häcken, vilket gör att avståndet än en gång är fem poäng med en match mindre spelad för söderlaget. 

Bajen är inne i en bra period och vann i måndags borta mot Dalkurd med 3-2 i en match som blev mer spännande än vad den borde. 

Man kommer till start med samma elva som sist och med tanke på vilken otroligt fin form laget är i så tror jag man har goda chanser till en trea på Tele2 och därmed fortsätta hänga som en ryggsäck på den allmänna idrottsklubben. Djurgårdens byte av taktik bör inte ställa till allt för mycket för Hammarby som spelar med en stor portion självförtroende och mycket individuell skicklighet i offensiven. 

Djurgårdens dåliga derbyfacit tror jag dessutom snarare fungerar som en piska än en morot. Man är nere i en dålig spiral och att då försöker vinna första allsvenska derbyt på ett par år ser krasst ut. 

Jag väljer därför att spela Hammarby med 3/6 till 2.17 på Coolbet.

Simma lugnt och spel sunt, på återseende!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här