Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Supernova Malta fortsättning

november 29th, 2018

Vi har mer Supernova Malta framför oss och imorgon börjar första matchen 10;00 där Virtus kommer att möta Kinguin och jag har en idé på hur detta kommer att sluta. Sedan har vi matchen mellan BIG och Gambit som kan ses som ensidig men jag har en annan idé på hur matchen kan sluta.

Virtus Pro vs Kinguin // 10:00 // 3u
Virtus Pro till 1,90 hos Betway

Motivering: Tycker att Virtus pro är på bättringsvägen som lag och att man spelar bättre och bättre ju mer man får spela ihop, tycker att sedan dem tog in snatchie från AGO så har laget en spelare som saknats tidigare. Känns som att Virtus trivs mot Kinguins motstånd och senast man möttes så vann Virtus Pro med 2-1.

BIG vs Gambit // 13:30 // 3u
Gambit +1.5 till 1,70 hos Betway

Motivering: Tycker att oddset står för högt på att Gambit plockar en karta imorgon mot ett BIG som inte sett så alls vassa ut på senaste tiden. Man var riktigt grymma förut när man vann ESL Cologne men känns inte riktigt som man känner igen laget som spelade då, man gör misstag hit och dit och jag har suttit på BIG att vinna i några inlägg men dem verkar alltid svika en. Kollar man på innbördesmöten mellan lagen så har bägge lagen två vinster emot varandra och 1 oavgjord så chansen är ganska stor att Gambit tar en karta imorgon.

Tack för att du läste!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här