Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Supernova Malta

november 28th, 2018

Imorgon har vi äntligen lite kvalité CS framför oss då det mest spelat low tier CS nu senaste dagarna. Supernova Malta kickar alltså igång imorgon och första matchen spelas 10:00 och jag har några idéer kring morgondagens matcher.

BIG vs TyLoo // 10:00 // 3u
BIG ML 1,51 hos Pinnacle

Motivering: Öppningsmatch givetvis och dem kan alltid vara knepiga men känns som TyLoo inte brukar öppna bra och brukar spela bättre i senare skedet av turneringarna dem är med i. Jag går helt klart på favoriten här och oddset på BIG står i 1,40 på andra bolag så det finns värde då den kanske kommer att sänkas ner till samma tätt in på matchstart.

NRG vs Kinguin // 11:30 // 3u
NRG -3.5 till 1,68 hos Pinnacle

Motivering: Båda lagen har inte värsta bra formen senaste matcherna men tycker ändå NRG har spelat bra i de matcher dem spelas på senaste och det har inte Kinguin gjort. Dags för NRG att panga igång denna turnering med huvudet högt och kunna fortsätta med det under turneringens gång.

Liquid vs Virtus Pro // 14:30 // 3u
Liquid -3.5 till 1,54 hos Pinnacle

Motivering: Klasskillnad i denna matchup helt klart och den mest rekommenderade linan är -5.5 men jag väljer att safea lite till 1,54 vilket känns alldeleles för bra för att skippa då jag tycker Liquid är ett mycket bättre lag än Virtus pro och mycket mer samspelta som lag

Tack för att du läste! GLHF

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här