Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Svensk fotboll på schemat!

september 24th, 2018

Hejsan allihopa!

Har varit ganska inaktiv på senaste och det är för att min off season är just nu som dem flesta känner till och då är jag extra försiktig med vilka spel jag rekar ut och avvaktar verkligen tills jag hittar något bra. Idag känner jag att den svenska fotbollen hade lite fin marknad att erbjuda och tänkte gå in på det! det var ett tag sen nu jag rekade ut lite Svensk fotboll men senaste gången jag gjorde det så gick det väldigt bra och det var i början av allsvenskan. Först ut har vi det allsvenska och göteborgs derbyt mellan Häcken och Göteborg.

BK Häcken vs IFK Göteborg // 19:00 // 3u
Båda lagen gör mål till 1,80 hos Bet365

Motivering: Häcken väldigt bra i år samtidigt som Göteborg haft ett dåligt år men just ett Göteborgsderby taggar IFK upp något enormt och jag tror det kan bli målrikt i denna match och att Göteborg kan trycka dit en balja.

AFC Eskilstuna vs Östers IF // 19:00 // 3u
AFC Eskilstuna Ö1.5 mål till 2,00 hos Bet365

Motivering: En jätteviktig hemmamatch för AFC ikväll och man bör lösa vinsten här men jag väljer att boosta oddset lite extra med att det gör Ö1.5 mål. Man måste verkligen vinna denna match för att hänga på Helsingborg och Falkenberg och det är superviktigt att inte tappa poäng ikväll då Halmstad ligger precis bakom. Jag tror att man inte kommer nöja sig med 1 mål utan man vill safea och bomba in så mycket mål man bara kan så man inte släpper in ett mål i slutändan och får ett kryss eller förlust istället för vinst.

Lycka till

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här