Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Tidiga Call of Duty spel inför nästa veckas kvalificering

januari 16th, 2019

Hejsan allihopa!

Inte blivit ett inlägg på ungefär 1 månad nu när man varit på semester i Thailand men kom hem för några dagar sen och CoD kommer att spelas under nästa vecka med start från Onsdag den 16e Januari. Spelen har funnits några dagar på marknaden redan och räknar med att oddsen har förändrats lite under dessa dagar.

Team Sween vs Reciprocity // 21:00 // 3u
Reciprocity ML 2,81 hos Coolbet

Motivering: Vet att man kunde hitta detta spel i högre odds tidigare men jag var inte tillräckligt ute i tid för att kunna dela med mig av det kapet. Ser fortfarande ett spelvärde på Reciprocity här då matchen i mina ögon är 50/50. Tycker att Reciprocity har förbättras drastiskt sen CWL Vegas och Sween hållt sig på samma nivå då det eventet spelades.

Evil Geniuses vs Mindfreak // 19:30 // 3u
Mindfreak +1.5 till 2,75 hos Bet365

Motivering: Tycker att Mindfreak är ett av lagen jag favoriserat som underdogs under förra årets säsong av CoD. Man har nyligen gjort förändringar i laget vilket jag ser är en stor upgrade för laget och jag tror verkligen dem kan smälla till hårt med Evil Geniuses här och tycker att det finns bra värde på +1.5.

Pittsburgh Knights vs Mazer Gaming // 22:30 // 3u
Pittsburgh Knights -1.5 till 1,72 hos Bet365

Motivering: Detta lag har nyligen också gjort en roster förändring efter att man inte var nöjd med resultatet från CWL Vegas, man har nyligen plockat in SAINTS och Ricky till laget vilket är en bra addering i mina ögon. Stora spelare på detta lag och man bör inte tappa 2 maps mot Mazer Gaming här!

GL!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här