Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Tips att tänka på för de som bettar

april 17th, 2013

Här kommer en liten kort allmän info för nybörjare, så man inte spelar bort för mycket pengar vid motgång och så vidare. (För en djupare guide och med mer utförliga tips läs här)

  1. Ha tålamod och spela inte med alltför höga insatser. HÖJ INTE insatserna om det går dåligt utan fortsätt att spela dig ut ur svackan. Försök absolut inte stress-spela tillbaka pengarna.
  2. Hitta bra spelbolag som erbjuder bra utbud och odds som passar dig och ditt sätt att spela.
  3. Håll på på oddsen och räkna ut spelvärdet så du blir vinnande i längden.
  4. Kolla statistik och hitta information om tidigare möten osv. Ps. Bygg inte hela spelen på enbart statistik.
  5. Hitta ditt spelsystem som passar dig. Det finns mängde av spelsystem idag och det är bara att sätta sig och söka igenom på google för att hitta ditt favoritsystem.
  6. Läs på! Utan att läsa på blir man aldrig en bra rekare. Man måste ha motivationen och tycka det är kul att hitta bra spel!
  7. Tvinga inte dig själv att spela. Hittar du inga spel en dag. Ha modet och skippa spel den dagen! Kan vara bland det svåraste av punkterna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juli 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.