Tips att tänka på för de som bettar

april 17th, 2013

Lite allmän info för nybörjare, så man inte spelar bort för mycket pengar vid motgång och så vidare:

  1. Ska du spela NHL eller något försök hålla dig på max 0-4 tipp per dag. Kan vara väldigt svårt när det är stor omgång. Men ett tips är att försöka hålla sig på det. Själv försöker jag hålla mig till endags två per dag. Jag kan ibland spela upp emot nio spel på en natt, men då är det max 2-4 spel med stor insats.
  2. Testa ML om du inte känner dig väldigt övertygad att ett lag vinner under ordinarie tid.
  3. Har du en kväll förlorat på dina tipp. försök ALDRIG att vinna tillbaka pengarna samma kväll på ex, livebetting. Ibland kan det funka men ofta slutar det med att man blir desperat och i slutändan tappar ännu mer.
  4. Var inte rädd för att lägga enbart ett tipp på en dag. Eller inget alls. Känner du att ingen match känns bra, så strunta i det och spela dagen efter!
  5. Ta aldrig något som en garanti, i att ett lag ska vinna. Det är NHL och vad som helst kan hända. Därför gäller det att leta upp spelen med mest värde i. Exempelvis ett odds på ML 1,30 är inte alls värt. För då kan du tänka såhär: lägger du 1000 kr så får du tillbaka 1300. Då måste du vinna minst fyra gånger för att inte gå minus om du förlorar en gång. I NHL är oddsen stora att minst en av de fyra matcher skiter sig och att skrällen sker… Då går du tusen kronor minus. Spelar du istället odds som ligger på 1,6 eller högre så räcker det med två, ibland en, vunna matcher och du går inte minus om du förlorar tredje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ekwal


Inga Kommentarer

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!