Tisdag EH | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Tisdag EH

juni 12th, 2018

Förra veckan slutade på knappt plus och till helgen drar EU samt NA LCS igång och som jag längtat…. Vi smygstartar dock med att dra iväg till Asien där Kina och Korea redan dragit igång sina ligor!

LOL LPL 

11.00 Snake – OMG

Snake -1.5  @2.03 2u Pinnacle

Team Snake är kända för att prestera fantastiskt bra under framförallt början utav gruppspelet för att sedan bli relativt sönderlästa ju längre säsonger tar sig. Besitter en bättre roaster än vad OMG gör och så länge man inte underskattar och lärt sig hantera denna meta som spelet är i just nu så vinner man denna match med 2-0.

13.00 Topsports Gaming –  Rogue Warriors

TOP +1.5 @2.50 1u Bet365 | TOP @6.50 1u Bet365

Dag två utav LPL och första matchen för Summer season för dessa två lag. Rogue var förra säsongen ett topplag samtidigt som TOP verkligen hade stora problem att få till sitt spel. Här går jag mer på att TOP har nu fått ett skönt och bra break att få sakerna på rätt plats och har här all chans i världen visa att förra säsongens flopp inte kommer att upprepas. Tycker att Rogue är alldeles förstora favoriter här då TOP besitter en mycket bättre roaster än vad man visade upp förra säsongen.

LOL – LCK 

13:00 Griffin – Hanwha Life Esport

Hanwha @1.66 3u Bet365 | Hanwha -1.5 @3 1u Bet365

Hanwha (FD. ROX Tigers) kom 6a förra året då man hamna på en 3-way tie med SKT & KSV. Missade dock slutspelet och hela lagets roaster har nu valt att fortsätta tillsammans fast i en ny organisation. Detta lag har hållit ihop i ca 2 år och känner varandra utan och innan. 

På andra sidan har vi ett Griffin som precis kvalat sig upp till LCK och även fast denna lineup också hållit ihop flera år så finns det stora skillnader på dessa två lag. Den absolut största är erfarenheten av att spela i LCK och jag tror tyvärr för Griffin att man kommer att vara ett lag för nedre halvan under säsongen.

Det känns som bolagen har missat att Hanwha faktiskt är ett etablerat LCK lag för helt ärligt så trodde jag oddset skulle ligga någonstans mellan 1.30 – 1.40.

CSGO – ESEA Europe

17:00 Gambit – Japaleno

Japaleno @2.08 2u Coolbet

Våra svenska kämpar i Japaleno ska ta sig an CIS laget Gambit på Dust2 och jag tycker att Svenskarna har betydligt mycket större chans än 50%.

Denna match kommer som sagt spelas på de_dust2 där Lagen har spelat tre matcher var hittils, Gambit sitter på 0/3 vinster samtidigt som Japaleno har 3/3 vinster.

Japaleno sitter även på 5/5 vinster i ESEA ligan och jag tycker att detta lag egentligen bara går framåt och framåt sedan man lämnade sin organisation Red Reserve. Det är ett hungrig lag som vill framåt och jag hoppas att dessa fem grabbar hittar en ny organisation som vill stå bakom detta projekt för man har alla möjligheter i världen att faktiskt lyckas och bli något.

Gambit är ett lag som blandar och ger väldigt mycket och egentligen alltid gjort. Nu så har man precis fått in Mir i laget och det känns fortfarande som att man inte riktigt har hittat hur man vill spela med sin nya lineup. 

Det känns som Japaleno faktiskt ska vara favoriter här enligt mig med dessa förutsättningar och får vi då 2x så tvekar jag inte alls.

LOL LVP 

21:30 Movistar Riders – Vodafone Giants

MRS 2-vägs @1.83 3u Bet365 | MRS -0.5 @3.39 1u Pinnacle

Ännu en gång är bet365 helt fel ute med oddsen på 2-vägs hcp i Spanska ligan i LOL.

Spanska ligan är lite speciell då man spelar bäst av 2 matcher och där båda dessa lag just nu sitter på 8 poäng var efter 4 spelade matcher (2 vinster och 2 oavgjorda)

Att denna match slutar oavgjord är absolut ingen omöjlighet men att Giants ska gå segrande ur striden mot MRS tror jag tyvärr inte för deras del. Jag håller verkligen inte med om att oddsen här ska vara lika då MRS är bättre både som lag men framförallt individuellt och jag tycker att detta odds ligger alldeles för högt.

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.