Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Tisdag EH

mars 6th, 2018

Äntligen lite flyt i söndags och 6/6 spel in…

 

LOL -LPL

Team WE – SN Gaming

Team WE @1.57 2u

Team WE kom till semifinal förra året i worlds men har i år inte kommit upp i standard alls tyvärr och sitter på 5 vinster / 5 Förluster just nu.

SN Gaming är ett ganska mediokert lag som också har 5 vinster / 5 förluster fast i den andra tabellen.

Det känns som Team WE fått det att börja stämma bättre på senare tiden och förra matchen såg man faktiskt väldigt väldigt bra ut.

Vill man inte missa slutspel så är det dags att börja steppa upp och med materialet man har ska man köra över lag som SN Gaming. Tycker rätt odds är ner emot 1.40-1.45

LOL LVP

Penguins – Movistar Riders 

MRS @1.66 1u

Jag forsätter att ge min tro till MRS då man nu är piskade till att vinna matcher för att ta sig till playoffs.

kollar man på lagen så ska inte Penguins som ligger sist ha något att säga till här. Dock har lagets midlaner varit en stor del till att man faktiskt tagit några poäng då han leder ligans MVPstats.

Om MRS bara kan ta ner honom och sen spela efter sin kapacitet så ska man vinna denna match med 2-0 utan några problem.

MAD Lions – ASUS ROG

MAD Lions @1.57 1u

Precis som med MRS så är MAD Lions alldeles för bra om man jämför med motståndarna för att inte vinna med 2-0. Har spelat otroligt hela säsongen igenom och leder tabellen med 2 poäng just nu.

ASUS ligger på en sista slutspelsplats i tabellen och då MRS tar en seger idag och går om så kommer man känna en enorm press att vinna. Detta är något MAD kan uttnytja för att sen vinna med 2-0.

 

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något  

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.