Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Tävlingar Fotbolls VM 2018! (Priser upp till 15500 kr och viktiga datum)

maj 28th, 2018

Fotbolls VM närmar sig med stormsteg och hur taggade? Jag är 10/10. Kommer bli sena kvällar på O'learys och massa öl. Det kan man nog räkna med!

Vad vore ett fotbolls VM utan tävlingar här hos NHLbettingblog? Jag har styrt upp tre tävlingar under denna period, även Bingo, och tävlingarna som gäller är följande:

1. Be Smart, Bet smart Series S03

Självklart ska vi dra igång Be smart, Bet smart Series S03 när VM står och knackar på. NHLbettingblog sponsrar tävlingen som vanligt och det kommer förmodligen vara en maxgräns på 16 deltagare här. KANSKE att vi kör fler under S03 men isf kommer den infon.

NHLbettingblog sponsrar tävlingen och mer priser enligt nedan:

1. Presentkort 1500kr
2. Presentkort 500kr

Inlägg med anmälan och exakt info:

30e Maj

2. Major League "nytt VM-koncept"

Major League kommer inte att pågå i juni utan istället blir Major League under VM. Samma prispott men ett annat upplägg där man kommer få önska en VM-grupp att hamna i. Man kommer få en startkassa på 2000 där man får spela på samtliga matcher i den grupp man hamnat i och de två med mest plus efter gruppspelen går vidare till slutspel. 32 deltagande där topp 2 i varje grupp går vidare.

Därefter vankas slutspel med ett liknande playoff system (NHL tävlingen som pågår nu) där man kommer tilldelas match att spela och 1v1 möten tills vi har två stycken vinnare som går hela vägen till final.

Här är det Major League potten som gäller fast fördelat på topp två istället och därav en större prispott.

Coolbet sponsrar och priser enligt nedan: 

Fördelas på topp 2 enligt följande:
1. 3000sek bonuspengar
2. 1000sek bonuspengar

Inlägg med anmälan och exakt info:

2e juni

3. Ny tävling

En ny tävling där ni kommer få välja ett lag 1X / X2 varje omgång. 3 omgångar gruppspel, åttondel, kvart, semi och final. Totalt 7 omgångar. Gissar ni rätt omgång 1 går ni vidare till nästa omgång och får gissa igen. Man får inte ta samma lag 2 gånger. Det gäller att tänka taktiskt för att kunna klara sig hela vägen till final. Här kommer hur många som helst kunna delta och vinnaren blir den som går längst / de som går längst

Coolbet sponsrar och pris enligt nedan:
4500 sek bonuspengar där de som tar sig längst fördelar pengarna. Ensam och du får 4500 själv!

Inlägg med anmälan och exakt info:

4e juni

4. Sportbingo

Kommer sportbingo under VM och det kommer mer info om det framöver. Priser där man har chansen att vinna olika saker på värde totalt upp till 5000. Börjar den 14e när VM drar igång!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här