Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Två CS matcher inatt!

oktober 9th, 2018

Hej allesammans återigen!

Nu är jag tillbaka med även lite CS spel på schemat och här inatt har vi två matcher där Cloud9 först ställs emot Rouge och sen emot Liquid matchen efteråt. I nattens spel väljer jag att gå på handikappsmarknaden då 2vägs resultaten inatt är inga odds som lockar och då vill vi självklart ha lite boost på oddsen om dem ändå e favoriter att vinna.

ECS Match 1: Rouge vs Cloud9 // 00:00 // 3u
Cloud9 -3.5 1,72

Motivering: Man har gjort lagförändring för inte alls sålängesen då man lyckades plocka Flusha från Fnatic vilket inte var helt oväntat med tanke på att tidigare fnatic spelaren Golden även hamnade där efter att blivit kickad från Fnatic. Jag tror att Cloud9 kommer att vara starkare än vad man varit tidigare då lagförändringen ser ut som en tydlig förbättring i mina ögon. Cloud9 vinst här självklart men väljer att kliva på handikappsmarknaden för lite bättre odds.

ECS Match 1: Cloud9 vs Team Liquid // 02:00 // 3u
Team Liquid -4.5 1,72 hos Bet365

Motivering: Som jag nämnde ovan så tror jag ju att Cloud9 har nytändningen i laget men man ska alltså ställas emot ett rutinerat Liquid här och där har dem inte tillräckligt allt som behövs för att ha någon chans. Tycker Liquid är extremt duktiga både inviduellt och lagmässigt så därför måste jag plocka detta spel.

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här