Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Två CS spel under morgondagen

november 30th, 2018

Imorgon har vi två CS matcher framför oss som jag kikat in på och det första mötet börjar 10;00 och det är Dreamhack Winter där svenskarna kommer ta emot det franska laget där jag har ett spel som jag gillar. Andra matchen är från Supernova Malta där vi har det finska laget ENCE som ska möta OpTic, se nedan för mina speltips.

x6tence Galaxy vs LDLC // 10:00 // 3u
x6tence Galaxy +1.5 till 1,70 hos Pinnacle

Motivering: LDLC har inte inlett denna turnering bra då man tog en 5-0 ledning tidigare mot Heroic för att sen förlora 6-16 på en bana man ska vara bekväm på är enligt mig inte rimligt. Tycker att x6tence är heavy underdogs vilket man även ser på oddsen men jag tycker inte att man ska underskatta det svenska laget när man inte gjorde sin bästa match i öppningsmatchen mot compLexity. Kanske var lite never som spelade in där nu när man är på LAN men borde kunna handskas med LDLC här och iallafall vinna sin egen map pick.

OpTic vs ENCE // 13:00 // 3u
ENCE ML till 1,68 hos Pinnacle

Motivering: Tycker att OpTic är alldeles för överskattade då man förlorade tidigare idag mot Bravado där Optic stod i runt 1,20 pre game. Känns som att dem alltid är stora favoriter men ändå lyckas fucka upp det mot underdogs. Dock så skulle jag inte se ENCE som underdogs utan jag ser dem som ett starkare lag och dem är här för att försöka vinna hela turneringen. Vet att oddset på ENCE stod i några punkter högre för några timmar sen men tycker allt över 1,65 är värde i denna match.

Tack för att du läste!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här