Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Två dogs

februari 9th, 2019

ATP Sofia 
Fucsovics – Berretini 
Berretini har spelat ungefär  5ggr så mycket tennis som hans motståndare i dagens match har. Denna vecka alltså. Ett par tresetare. En tuff tvåsetare. Fucsovics jobbade WO avancemang igår. Borde vara utvilad. Berre reste dessutom långt för att ta sig till denna veckas turnering. Fysiskt klarar elitidrottare detta utan problem såklart. Mentalt är det något annat. Det borde vara uttömmande att ligga på gränsen varje dag i en vecka som Berre fått göra. Bedömer helt klart att Fucsovics har bättre chans än vad oddsen visar. 
Spel: Fucsovics 2.35, betfair. 

Monfils – Medvedev 
Monfils har servat fantastiskt hela veckan. Förstaserve procenten har varit otroligt hög och det har smällt hela veckan. Samtidigt är det Monfils vi pratar om. Returnerandet har inte varit lika bra. Han kommer alltid vara obekräknelig. Jag hade önskat lite högre odds för att hålla Monfils i handen här. Han möter en stark Medvedev. Klasspelare numera, måste man faktiskt säga. Nog för att linan är hög. Jag bedömer dock att detta bör bli en väldigt servevorienterad match. 
Spel: Ö23.0, 1.91.

Flatinsats bokförs 5U. 
Ha en trevlig lördag alla! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här