Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Två favoriter i final.

maj 31st, 2018

CSGO x-bet invitational 

21.00 Windigo – Avangar 

Windigo @2.72 2u Pinnacle

Windigo +1.5 @1.566 3u

Final mellan två av mina favoritlag där ett av lagen har full fokus på denna match och dem andra är iväg på LAN.

Windigo har länge varit favorit hos mig då både jag och nära vänner gjort fina pengar på detta lag. Alltid varit för bra för nivån dem spelar på men aldrig tillräckligt bra för att ta sig vidare uppåt i rankingen tyvärr. Vad det beror på kan ingen säga och frågan är om vi någonsin får se dessa spelare faktiskt tävla på den absoluta toppen.

Avangar är faktiskt också ett lag jag gjort mycket fina pengar på, skillnaden på dessa lag är att Avangar tagit klivet som behövs för att spela på den absoluta toppnivån då dem gång på gång har kvalat sig in till LAN nu på sista tiden. 

På tal om LAN så är Avangar just i detta nu iväg på Starladder där man har 2-1 i W/L och klockan 17:00 spelar man en Bo3 mot Liquid om en slutspelsplats.

Avangar har som sagt minst 97% av sin fokus på just Starladder medan Windigo har 100% på denna match. Tycker att med dessa förutsättningar så anser jag nästan att Windigo är favoriter och investera därför lite mer än vanligt.

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ vid funderingar och frågor 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här