Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Två helt felaktiga underdogs

juli 5th, 2018

Hoppas kunna fortsätta den fina formen jag haft inledningsvis på månaden då 8/9 spel suttit för er som även följer mig på twitter.

Rift Rivals LCK-LMS-LPL 

12:00 Afreeca Freecs – Edward Gaming

EDG @2.58 1.5u Pinnacle 

EDG som just nu placerar sig på delad första plats i LPL med 5 vinster & 1 förlust ska i sin första match möta Afreeca som för tillfället ligger på en andra plats i LCK med 6 vinster & 2 förluster. Jag tycker att denna match är en av dagens mest spännande matcher då och att vårt kinesiska lag är alldeles för stora underdogs.

Grabbarna i EDG har jag skrivit många gånger om och efter matchen mot RW senast så tycker jag man verkligen bevisat att denna split så ska man vara med och slåss i toppen på riktigt. Laget lever mycket på sina individuellt starka spelare där framförallt lagets midlaner har börjat denna säsong väldigt bra och leder faktiskt hela LPLs MVP liga för tillfället. Blanda detta med stor tillit för varandra i teamfights och en bra gameplay inför varje match så förstår ni att man kommer att bli svårstoppade i år.

Om vi tar oss en titt på Afreeca så är det ett lag som startat denna split över förväntningar och att man ligger på en andra plats är enligt mig över deras egen förmåga. Har precis som EDG en midlaner som storspelat denna split och har verkligen fått ut max av sina spelare denna split. För att Afreeca ska ha en chans här så kommer man behöva spela runt sin top / Mid och hoppas att dem kan fortsätta bära laget som man gör borta i Korea. Jag anser att man varken som lag eller individuella spelare borde ligga så här högt upp i LCK och kommer inte alls bli förvånad om man åker ut direkt i slutspelet.

Även fast mycket handlat om midlane för båda dessa lag så har EDG en stor fördel i deras botlane och jag tror faktiskt att det är iboy / Meiko som kommer att steppa upp här. Så länge EDGs Mid / Top går jämnt ut i sina lanes så lär man ha ett bra läge att vinna denna match då lagets botlane är så pass mycket bättre än vad Afreecas är

15:00 KT Rolster – Rogue Warriors

RW @2.74 1.5u Pinnacle

Vi fortsätter att blicka mot LCK vs LPL där jag återigen kommer att ge mitt förtroende till kineserna.

Jag tycker att precis som i matchen över så överskattar bolaget LCK något enormt och att ett mittenlag som KT med 5 vinster & 3 förluster ska vara såhär stora favoriter mot Rogue Warriors som inte bara har 5 vinster & 1 förlust utan man har i alla 5 vinster vunnit med 2-0.

RW har verkligen läst av denna meta otroligt bra och kommer in i varje match med en tydlig gameplan som man följer utan att sväva iväg och det som är så intressant med detta lag är att man verkligen förlitar sig på LAGET och inte enskilda spelare även fast Doinb har spelat otroligt bra och i vissa matcher varit avgörande.

KT har verkligen inte fått sitt spel att stämma till fullo såhär inledningsvis av LCK och jag tycker att det finns alldeles för stora brister i deras spel att se dem som favoriter mot Rogue. Laget besitter väldigt duktiga spelare individuellt och det känns att man ibland förlitar sig för mycket på enskilda spelare och det visar sig väldigt tydligt att man inte har något exakt gameplan eftersom att man blandar och ger så himla mycket.

RW har båda bättre synergy och gameplan och med en Doinb i toppform så ser jag inte varför KT är så himla stora favoriter. Det RW behöver göra är att skapa sig ett bra läge i Pick & bans för att sen bara förlita sig på sin gameplan så kommer detta att gå vägen för våra kineser.

Jag finns precis som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer ut spel när jag inte har tid till blogginlägg.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här