Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Två nya till NB-wall

september 27th, 2018

Vi kör igång NB-wall igen. NB-wall är till för att vem som helst ska kunna ta och "visa sig" i sin kunskap inom betting och få dela med sig av denna.

Om ni är sugna på att börja skriva speltips där så maila till nhlbettingblog@gmail.com.

De två nya och lite info om dessa personer:

1.

Lippen: Fotboll, ishockey (NHL), samt lite innebandy

Spreadsheet

Jag är en kille på 18 bast som har sport som ett stort intresse. På min fritid så spelar jag innebandy samt hänger med kompisar. När jag har tid över så kollar jag serier och en hel del sport där det främst är PL och NHL som jag följer. Har inte rekat så superlänge men som ni ser i mitt spread så har det gått väldigt bra. Så det är bara att hänga på denna resa mot att råna spelbolagen.

2.

Flixinator: fotboll, NHL och SHL

Spreadsheet

Jag kommer främst reka fotboll men även lite hockey, NHL och SHL då. Jag är en grabb på 19 år som är bosatt i centrala Stockholm. Tog studenten i våras och jobbar deltid för tillfället. Fritiden spenderas för det mesta till att kolla fotboll och hockey, det var där intresset för bettingen kom fram. Har bettat nu sedan jag fyllde 18 vilket är ca 1,5 år sedan med goda resultat.

Favoritligan att spela på är premier league men kommer även komma spel på de andra storligorna i Europa. Kommer även komma spel på de stora internationella turneringar i Europa.Kommer även komma spel på hockey och då är det två ligor som gäller, SHL och NHL.

Jag är väldigt taggad att börja som gästrekare hos NHLbettingblog och hoppas många av er följer med på min resa 🙂

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här